چالش‌ها و ظرفیت‌های کیوی در تالش بررسی شد؛

تالش میزبان نشست راهبردی کیوی

۲۰ آذر ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰ کد : ۸۱۷۰ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۹
این نشست با هدف بررسی چالش‌های تولید و صادرات کیوی در تالش برگزار گردید و همچنین بر حمایت از باغداران، اصلاح باغات و به‌کارگیری دانش نوین برای ارتقای کیفیت و بهره‌وری این محصول تأکید شد.
تالش میزبان نشست راهبردی کیوی

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی گیلان؛ جلسه تخصصی بررسی وضعیت و چالش‌های محصول کیوی، در سالن جلسات فرمانداری تالش، برگزار شد.

این نشست با حضور محمدجواد عسگری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس؛ یاسر اسلام‌دوست، نماینده مردم تالش؛ محمدرضا عباسی مژدهی، رئیس مرکز؛ صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان؛ زهرا جلیلی‌مقدم، مدیرکل میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از باغداران، سرخانه‌داران و فعالان حوزه کیوی همراه بود.

در این جلسه، مهم‌ترین مسائل مرتبط با تولید و صادرات کیوی به عنوان یکی از محصولات استراتژیک منطقه مورد بررسی قرار گرفت. حاضران بر ضرورت حمایت مؤثر از باغداران، کاهش چالش‌های صادراتی، اصلاح و نوسازی باغات و همچنین بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های نوین در فرآیند تولید تأکید کردند. به گفته مسئولان، اجرای برنامه‌های علمی و حمایتی می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری، ارتقای کیفیت محصول و توسعه بازارهای صادراتی کیوی ایفا کند.

بعد از پایان نشست تخصصی، جشنواره‌ای با محوریت معرفی ظرفیت‌های کیوی و با حضور هادی حق شناس، استاندار گیلان؛ برگزار گردید. در این جشنواره، باغداران و فعالان حوزه کیوی محصولات خود را به نمایش گذاشتند و برنامه‌های فرهنگی و ترویجی نیز به اجرا درآمد.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

 

 

کلیدواژه‌ها: کیوی صادراتی

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط