در حاشیه جشنواره لوبیا و محصولات کشاورزی شهرستان خمین- قورچی باشی

برگزاری نشست های علمی-آموزشی پیرامون مسائل مختلف کشت لوبیا

۱۷ آذر ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۳ کد : ۸۰۵۷ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۳۵
در حاشیه جشنواره لوبیا و محصولات کشاورزی شهرستان خمین – قورچی‌باشی، مجموعه‌ای از نشست‌های علمی–آموزشی با حضور کارشناسان، محققان، کشاورزان و بهره‌برداران در حوزه‌های مختلف زراعت لوبیا برگزار شد.
برگزاری نشست های علمی-آموزشی پیرامون مسائل مختلف کشت لوبیا

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در حاشیه جشنواره لوبیا و محصولات کشاورزی شهرستان خمین – قورچی‌باشی، مجموعه‌ای از نشست‌های علمی–آموزشی با حضور کارشناسان، محققان، کشاورزان و بهره‌برداران برگزار شد. در این نشست‌ها پژوهشگران مرکز تحقیقات، آخرین یافته‌های علمی و نتایج مطالعات میدانی خود را در حوزه‌های مختلف زراعت لوبیا ارائه کردند. مدیریت کنترل علف‌های هرز در زراعت نوین لوبیا، بهره‌وری مصرف آب در زراعت لوبیا، مدیریت تلفیقی کرم پیله‌خوار و بیماری پوسیدگی ریشه لوبیا و مکانیزاسیون کشت لوبیا از جمله مباحث مطرح شده بود.

برگزاری این نشست‌ها با استقبال کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی مواجه شد و فرصتی برای تبادل دانش، ارتقای مهارت‌های فنی و آشنایی با آخرین یافته‌های علمی در حوزه زراعت لوبیا فراهم آورد.

آخرین ویرایش ۲۳ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط