باهدف ارزیابی امکانات و دستاوردهای مرکز؛

بازدید معاون پژوهش و فناوری سازمان تات از مرکز سمنان (شاهرود)

۱۱ آبان ۱۴۰۴ | ۰۸:۴۹ کد : ۵۲۱۰ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۳
 غلامرضا صالحی جوزانی معاون پژوهش و فناوری سازمان تات از مزارع و باغات و بخش‌های مختلف مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) بازدید به عمل آورد.
بازدید معاون پژوهش و فناوری سازمان تات از مرکز سمنان (شاهرود)

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این برنامه که علیرضا برجسته سرپرست مرکز نیز حضور داشت، دهکده فناوری و نوآوری شاهوار، خزانه تولید درختان مثمر، باغات کلکسیون، مرکز استانی ثبت و گواهی بذر و بخش‌های تحقیقاتی مورد بازدید قرار گرفت .

 در جریان بازدید از دهکده فناوری و نوآوری شاهوار وابسته به مرکز، سرپرست مرکز گفت: تعداد ۵۰ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در این دهکده مشغول به فعالیت هستند.

 در ادامه در جریان بازدید از خزانه و کلکسیون‌های درختان مثمر، معاون پژوهش و فناوری سازمان در جریان میزان تولید نهال‌های اصلاح شده و درختان موجود در کلکسیون‌ها قرار گرفت.

 سپس صالحی جوزانی ضمن بازدید از مرکز استانی ثبت و گواهی بذر و بخش‌های تحقیقاتی با محققین مرکز به گفتگو پرداخت.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیلک نمایید

کلیدواژه‌ها: صالحی جوزانی شاهرود تحقیقات کشاورزی

آخرین ویرایش۱۱ آبان ۱۴۰۴

اخبار مرتبط