در کارگاه آموزشی اعضاء کارگروه کنترل و بازرسی از مواد کودی استان البرز تأکید شد؛

ضرورت پایش کامل زنجیره تامین تا مواد کودی

۱۲ مهر ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۸ کد : ۳۲۱۹ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۷
در کارگاه آموزشی کارگروه کنترل و بازرسی مواد کودی استان البرز، بر لزوم پایش دقیق و نظارت کامل بر زنجیره تأمین تا مصرف در چارچوب برنامه ملی کنترل کیفی مواد کودی تأکید شد. این نشست با حضور مدیران استانی و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی در مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور برگزار شد.
ضرورت پایش کامل زنجیره تامین تا مواد کودی

 به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، در پی برگزاری نشست‌های هماهنگی و هم‌افزایی اعضای کارگروه کنترل و بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و توزیع مواد کودی استان، کارگاه آموزشی ویژه‌ای با محوریت برنامه ملی پایش و کنترل کیفی مواد کودی کشور به مدیریت محمدحسین داوودی، رئیس دفتر ثبت و کنترل کیفی مواد کودی، در محل این موسسه تشکیل شد.
در این کارگاه، اشرف اسمعیلی‌زاد مدیر کنترل و نظارت بازرسی مواد کودی مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور، به تشریح روند و الزامات بازرسی و ارزیابی واحدهای تولیدی و مراکز عرضه پرداخت و به پرسش‌های حاضران پاسخ داد.
اکبر یونسی، معاون بهبود تولیدات گیاهی و رئیس کارگروه کنترل و بازرسی مواد کودی استان البرز، بر لزوم اجرای سریع، کامل و دقیق برنامه پایش مواد کودی استان تأکید کرد. همچنین علیرضا بدری، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی، پایش کامل زنجیره تأمین تا مصرف کود را مورد تأکید قرار داد.
در ادامه، نمایندگان نهادهای نظارتی از جمله مهران محمدزاده (اداره تعزیرات حکومتی)، علی‌اصغر قنبری (اداره صمت) و داوود نورالهی (پلیس امنیت اقتصادی)، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری مؤثر با کارگروه، بر اهمیت اجرای هماهنگ برنامه ملی تأکید کردند.
همچنین علی‌اصغر قنبری پیشنهاد کرد جلساتی با حضور مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور و سایر مراجع ذی‌ربط برگزار شود تا مصوبات لازم برای تحکیم احکام قضایی در برخورد با تخلفات حوزه مواد کودی تدوین شود.
گفتنی است این کارگاه آموزشی روز یکشنبه 16 شهریور 1404 با هدف تقویت و هم افزایی میان اعضاء کارگروه کنترل و بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و توزیع مواد کودی و با حضور مدیران استانی و نمایندگان نهادهای نظارتی در مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور برگزار شد.

 

کلیدواژه‌ها: موسسه تحقیقات خاک و آب کشور مواد کودی کود پایش کود کارگروه کنترل

آخرین ویرایش۱۴ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط