در راستای ارتقای کیفیت بذور و پشتیبانی از تولید بذر گواهی‌شده

بوجاری و آماده‌سازی بذور پرورشی ۲ غلات آبی و دیم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک

۳۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۵۰۳۸ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۲۴
در راستای ارتقای کیفیت بذور و پشتیبانی از تولید بذر گواهی‌شده عملیات بوجاری و آماده‌سازی بذور پرورشی ۲ غلات آبی و دیم در انبار بذر ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک در حال انجام است.
بوجاری و آماده‌سازی بذور پرورشی ۲ غلات آبی و دیم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، عملیات بوجاری و آماده‌سازی بذور پرورشی ۲ غلات آبی و دیم در انبار بذر ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک در حال انجام است.

این عملیات با هدف جداسازی ناخالصی‌ها، پاک‌سازی بذور، ارتقای کیفیت بذر و آماده‌سازی آن‌ها برای مراحل بعدی فرآیند تکثیر و تولید بذر انجام می‌شود. در این مرحله، بذور حاصل از برنامه‌های تحقیقاتی و تکثیر ارقام غلات، پس از طی فرآیندهای لازم، برای حفظ خلوص ژنتیکی و افزایش قابلیت استفاده در چرخه تولید بذر آماده می‌شوند.

بوجاری و آماده‌سازی اصولی بذور پرورشی، از مراحل مهم در زنجیره تولید بذر محسوب می‌شود و نقش مؤثری در حفظ کیفیت، خلوص و سلامت بذور و تأمین نهاده مناسب برای تداوم برنامه‌های اصلاحی و تولید بذور طبقات بالاتر و گواهی‌شده دارد.

این اقدامات در راستای مأموریت‌های تحقیقاتی مرکز و با هدف پشتیبانی از تولید بذور باکیفیت و کمک به توسعه کشت ارقام مناسب در شرایط آبی و دیم استان مرکزی انجام می‌شود.

کلیدواژه‌ها: بذور بذر تولید بذر تولید آماده انجام برنامه

آخرین ویرایش ۳۱ شهریور ۱۴۰۵