هم‌زمان با روز جهانی غذا در دانشگاه اردکان برگزار شد؛

سخنرانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد

۳۰ مهر ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۲ کد : ۴۳۱۸ اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۱۵
در مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا در دانشگاه اردکان، احمد شاکر اردکانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزد، با تأکید بر تأمین غذای سالم و کافی برای همه اقشار، به نقش مهم آحاد جامعه در کاهش ضایعات غذایی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم اشاره کرد.
سخنرانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد

در مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا که در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه اردکان برگزار شد، احمد شاکر اردکانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد به ایراد سخنرانی در مورد تامین غذای کافی و سالم برای همه اقشار مردم پرداخت و ضمن بر شمردن موارد تغذیه ناسالم در جامعه بر نقش پر رنگ تک تک افراد جامعه در جهت کاهش ضایعات مواد غذایی و فرهنگ سازی برای تامین غذای پاک و سالم تاکید نمود.

کلیدواژه‌ها: روز جهانی غذا دانشگاه اردکان مرکز تحقیقات کشاورزی یزد


اخبار مرتبط