تلاش برای توسعه فناوریهای نوین و افزایش ارزش افزوده انار ساوه؛
برگزاری کارگاه آموزشی فناوریهای پاک در فرآوری انار در حاشیه جشنواره ملی انار ساوه
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، با هدف توسعه فناوریهای نوین و افزایش ارزش افزوده انار ساوه، کارگاه آموزشی فناوریهای پاک در فرآوری انار در حاشیه جشنواره ملی انار ساوه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، عباس رنجی مدیرعامل شرکت پارسی گیل، با ارائه توضیحاتی در خصوص تکنولوژی دستگاه خشکسازی خانگی، بر اهمیت بهرهگیری اقتصادی از پوست انار تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه حدود ۵۰ درصد وزن انار را پوست آن تشکیل میدهد و بخش قابلتوجهی از آن در حوزههای خانگی، صنعتی و نیمهصنعتی به عنوان ضایعات دور ریخته میشود، استفاده از فناوریهای نوین خشکسازی میتواند تحولی اساسی در فرآوری این محصول ایجاد کند.
رنجی افزود: در پوست انار بالاترین میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی با ارزش غذایی و دارویی وجود دارد و فرآوری صحیح آن میتواند در کنار تولید محصولاتی همچون آب انار، رب و کنسانتره، زنجیره ارزش افزوده انار ساوه را تکمیل و به رونق اقتصادی بهرهبرداران کمک کند.


