با هدف ارتقای دانش فنی و ترویج روش‌های نوین مدیریت آفات و آبیاری در بخش کشاورزی

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل کارگاه آموزشی و ترویجی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه‌ گرمسیری برگزار شد

۱۱ آبان ۱۴۰۴ | ۱۲:۲۶ کد : ۵۱۷۵ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۱۲
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی و ترویجی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری در روستای تالش‌محله کتالم شهرستان رامسر برگزار شد. در این کارگاه به موضوعاتی چون مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای، سامانه‌های نوین آبیاری کم‌فشار و موضعی و مدیریت کود و سم در آبیاری نوین پرداخته شد.
به مناسبت هفته پدافند غیر عامل کارگاه آموزشی و ترویجی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه‌ گرمسیری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه‌ گرمسیری، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و با هدف افزایش دانش فنی و علمی فعالان بخش کشاورزی، کارگاه آموزشی و ترویجی با محورهای مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای، سامانه‌های نوین آبیاری کم‌فشار و موضعی و مدیریت کود و سم در آبیاری نوین روز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ در روستای تالش‌محله کتالم شهرستان رامسر برگزار شد.

این برنامه آموزشی به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامسر و با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری اجرا شد و با استقبال خوب کشاورزان و بهره‌برداران منطقه همراه بود.

در این کارگاه، دکتر هرمز عبادی و دکتر اسماعیل غلامیان از اعضای هیأت علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری و مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی به‌عنوان مدرس حضور داشتند و به تبیین راهکارهای علمی در زمینه کنترل آفات مگس میوه مدیترانه‌ای، بهینه‌سازی مصرف آب در سامانه‌های نوین آبیاری و مدیریت تغذیه در آبیاری نوین پرداختند. همچنین در بخش پرسش و پاسخ، شرکت‌کنندگان به طرح مسائل و چالش‌های مزرعه‌ای خود پرداختند و راهکارهای اجرایی لازم از سوی اساتید ارائه شد.

آخرین ویرایش۱۱ آبان ۱۴۰۴

اخبار مرتبط