با حضور کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بررسی شد :

گزارش اجرای طرح‌های مشارکتی مدیریت تغذیه گندم (PNT) در استان اصفهان

۳۰ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۴۷۷ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۳۳
جلسه بررسی عملکرد طرح‌های مشارکتی مدیریت تغذیه بهینه و تلفیقی بر تولید گندم آبی و دیم در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان برگزار شد.
گزارش اجرای طرح‌های مشارکتی مدیریت تغذیه گندم (PNT)  در استان اصفهان

به گزارش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ، جلسه ای به منظور بررسی عملکرد طرح‌های مشارکتی مدیریت تغذیه بهینه و تلفیقی بر تولید گندم آبی و دیم و با حضور علی شریفی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی ، پیمان فیروز نیا مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان،  توکلی کارشناس امور زراعت سازمان جهاد ، حمید ملاحسنی رئیس بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان و اعضای این بخش برگزار شد. 

محققان و اعضای هیات علمی بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی  به تشریح گزارش اجرای  11 پروژه ی خود با عنوان مدیریت تغذیه بر تولید گندم آبی و دیم در سال گذشته زراعی پرداختند .  

این طرح به سفارش معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از سال 1401 به منظور نیل به اهداف زیر به مرحله اجرا درآمده است. 

•    بررسی اثر مدیریت بهینه تغذیه در تولید کمی و کیفی گندم آبی و دیم
•    بررسی اثر مدیریت بهینه تغذیه در کاهش تنش های محیطی شامل خشکی، شوری و دمایی
•    افزایش دانش مدیریت بهینه تغذیه گندم در بین کارشناسان و بهره برداران
•    افزایش کارایی مصرف کود
•    آشنایی کارشناسان و مروجان مناطق مختلف کشور با دستورالعمل های توصیه کودی گندم
•    نیل به عملکرد بهتر و افزایش تولید در واحد سطح و کیفیت مناسب گندم تولیدی در شرایط بروز تنش
•    جلوگیری از مصرف بی رویه و نامتعادل کودهای شیمیایی
•    واسنجی نتایج حاصل از طرح های تحقیقاتی اجرا شده در زمینه مدیریت تلفیقی حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه در اقلیم ها و مدیریت های مختلف
•    بررسی نقش مدیریت تغذیه بهینه و استفاده از ترکیبات محرک رشد و تعدیل کننده تنش ها بر عملکرد گندم
•    بهینه سازی مصرف کودهای نیتروژنی، فسفری و پتاسیمی در کشت گندم در شرایط کشاورزی حفاظتی

آخرین ویرایش۰۳ آبان ۱۴۰۴

اخبار مرتبط