با حضور معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت برگزار شد؛

نشست کارگروه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در مرکز تحقیقات بوشهر

۲۳ مهر ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۳ کد : ۳۹۰۷ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۵
در این نشست معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت مردم باید امیدوار به نظامی پویا و فعال باشند، نه کند و بی‌تحرک گفت: نظام اداری جدید در حال کوچک‌سازی است و اصل تحول در آن مورد تأکید قرار دارد.
نشست کارگروه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در مرکز تحقیقات بوشهر

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر، نشست کارگروه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با حضور معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت در سالن شهید محمود خاج برگزار شد.

در این نشست، محمود دشتی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات بوشهر گفت: نیروی انسانی متعهد و متخصص، سرمایه جاودان هر سازمان محسوب می‌شود ،وما مدیران وظیفه داریم قدردان این سرمایه باشیم و تمام تلاش خود را برای فراهم‌سازی محیطی آرام و مناسب برای رشد آنان به‌کار گیریم.

حسن ابراهیمی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت مردم باید امیدوار به نظامی پویا و فعال باشند، نه کند و بی‌تحرک گفت: نظام اداری جدید در حال کوچک‌سازی است و اصل تحول در آن مورد تأکید قرار دارد.

ابراهیمی اظهار کرد: اساس اصلاح نظام اداری در دولت ها اصلاح هدفمند فرآیندهای نظام اداری می باشد و اگر فرایندها معیوب و غیر شفاف باشد کاهش نیروی انسانی در ادارات تاثیری بر اصلاح نظام اداری ندارد.

معاون توسعه سرمایه انسانی سازمان مدیریت دولت در تلاش است تا در جذب نیروی متخصص، جدیت بیشتری به‌خرج دهد افزود : پشتوانه یک نظام اداری قوی و هدفمند، نیروی انسانی متخصص است و کاهش این نیروها غیرقابل جبران خواهد بود.

در پایان از کارمندان نمونه، بازنشستگان و همکارانی که در جشنواره شهید رجایی همکاری داشته‌اند، به رسم ادب تقدیر به‌عمل آمد.

کلیدواژه‌ها: مدیریت سرمایه انسانی توسعه مدیریت سرمایه انسانی نیروی انسانی مدیریت سرمایه توسعه مدیریت سرمایه

آخرین ویرایش۲۶ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط