معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خبر داد:

زنان روستایی و عشایری پیشگامان تکمیل زنجیره‌های کسب‌وکار و عامل پایداری امنیت غذایی

۲۱ مهر ۱۴۰۴ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۵۰۶ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۷۱
معاون وزیر و رئیس سازمان تات، گفت: زنان روستایی و عشایری با نقش‌آفرینی در تولید، فرآوری و توسعه کسب‌وکارهای محلی، پیشگامان تکمیل زنجیره‌های ارزش در بخش کشاورزی‌ بوده و سهم مهمی در تأمین امنیت غذایی و حفظ منابع پایه کشور دارند.
زنان روستایی و عشایری پیشگامان تکمیل زنجیره‌های کسب‌وکار و عامل پایداری امنیت غذایی

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از خبرگزاری ایانا،در نشست خبری با موضوع « زنان روستایی و عشایری و برگزاری نهمین همایش ملی گرامی‌داشت روز جهانی زنان روستایی و عشایری همزمان با روز جهانی غذا» که روز شنبه ۱۹ مهرماه برگزار شد، غلامرضا گل‌محمدی اظهار داشت: خبرنگاران، به‌ویژه فعالان حوزه کشاورزی، چراغ راه مسئولان هستند، زیرا در بطن جامعه حضور داشته و می‌توانند مسائل و مشکلات را به مدیران و تصمیم‌گیران منتقل کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به اهمیت ارتباط با رسانه‌ها، افزود: همواره تلاش کرده‌ایم ارتباط خوبی با خبرنگاران داشته باشیم و به پرسش‌های آنان پاسخ دهیم، چرا که مسئولیت با پاسخگویی معنا پیدا می‌کند.

گل‌محمدی ضمن تبریک روز زنان روستایی و عشایری و روز جهانی غذا، گفت: پشت سر هم قرار گرفتن این دو مناسبت و روز جهانی مبارزه با فقر، دارای فلسفه و پیام مشترکی است که اهمیت امنیت غذایی، توانمندسازی زنان و عدالت اجتماعی را یادآور می‌شود.

رئیس سازمان تات با تأکید بر نقش زنان در بخش کشاورزی گفت: حدود ۴۰ درصد نیروی کار بخش کشاورزی کشور و ۵۰ درصد این سهم در سطح جهانی را زنان تشکیل می‌دهند؛ این آمار بیانگر اهمیت نقش زنان در تولید و تأمین امنیت غذایی است.

وی خاطرنشان کرد: در این همایش از تلاش‌ها و توانمندی‌های زنان روستایی و عشایری قدردانی خواهد شد تا سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان با ظرفیت‌ها و نیز چالش‌های موجود در این حوزه آشنا شده و برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

گل‌محمدی درباره شعارهای امسال نیز گفت: شعار امسال روز جهانی زنان روستایی و عشایری «زنان روستایی و عشایری، پیشگامان تکمیل زنجیره‌های کسب‌وکار» و شعار روز جهانی غذا «دست در دست برای غذای بهتر، آینده بهتر» است؛ مفهومی که هم بر فراهمی و دسترسی به غذا و هم بر سلامت آن با حفظ منابع پایه تأکید دارد.

آخرین ویرایش۲۰ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط