به همت اداره آموزش کارکنان مرکز برگزار شد؛

کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولید و بسته‌بندی

۲۵ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۴ کد : ۱۴۶۷ اخبار سایت
تعداد بازدید:۵۷
 کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولید و بسته‌بندی مواد خوراکی، آشامیدنی و اماکن دامی و صنایع وابسته به همت اداره آموزش کارکنان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سمنان (شاهرود) برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولید و بسته‌بندی

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزش کارکنان، سید حمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئت‌علمی صنایع غذایی مرکز، هدف و دامنه کاربرد ضوابط استقرار کارخانجات تولید و بسته‌بندی را تشریح کرد.

 وی سپس مسئولیت اجرایی، سطح‌بندی، گروه‌بندی و تطبیق عناوین طرح‌ها تحت پوشش وزارت جهاد کشاورزی با طرح‌های تحت پوشش ضوابط صدرالذکر را برای فراگیران توضیح داد.

 ضیا الحق گفت: کارشناسان در خصوص نحوه تطبیق و ضوابط معیارهای زیست‌محیطی باید آشنایی کامل داشته باشند.

وی افزود: کارشناسان همچنین بایستی با ضوابط و معیارهای استقرار صنایع تبدیلی از دیدگاه معاونت غذا و دارو آشنایی کامل داشته باشند.

 در ادامه کارگاه فراگیران به‌اتفاق مدرس کارگاه از کارخانجات زرین ذرت و کارخانه قند شاهرود بازدید به عمل آوردند.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید 

کلیدواژه‌ها: شاهرود تحقیقات کشاورزی کاخانه تولیدی بسته بندی


اخبار مرتبط


نظر شما :