به همت اداره آموزش کارکنان مرکز برگزار شد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولید و بستهبندی
به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزش کارکنان، سید حمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئتعلمی صنایع غذایی مرکز، هدف و دامنه کاربرد ضوابط استقرار کارخانجات تولید و بستهبندی را تشریح کرد.
وی سپس مسئولیت اجرایی، سطحبندی، گروهبندی و تطبیق عناوین طرحها تحت پوشش وزارت جهاد کشاورزی با طرحهای تحت پوشش ضوابط صدرالذکر را برای فراگیران توضیح داد.
ضیا الحق گفت: کارشناسان در خصوص نحوه تطبیق و ضوابط معیارهای زیستمحیطی باید آشنایی کامل داشته باشند.
وی افزود: کارشناسان همچنین بایستی با ضوابط و معیارهای استقرار صنایع تبدیلی از دیدگاه معاونت غذا و دارو آشنایی کامل داشته باشند.
در ادامه کارگاه فراگیران بهاتفاق مدرس کارگاه از کارخانجات زرین ذرت و کارخانه قند شاهرود بازدید به عمل آوردند.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید








نظر شما :