وبینار برنامه‌ریزی بهره‌برداری از خارشتر زارهای زراعی کشور؛

برنامه‌ریزی بهره‌برداری از خارشتر زارهای زراعی موجود در کشور با تدریس محقق مرکز شاهرود

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۴۱۶۳ مرکز
تعداد بازدید:۲۴
در تاریخ دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵، وبینار «برنامه بهره‌برداری از خارشتر زارهای زراعی موجود در کشور» در شبکه آموزش کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان (شاهرود) برگزار شد. در این برنامه، به تهدیدات جدی تولید علوفه از جمله افزایش قیمت، افزایش هزینه تولید، کاهش تولیدات دامی و ضربه به امنیت غذایی پرداخته شد و همچنین ساماندهی تولید خارشتر به طور کامل تشریح گردید.
برنامه‌ریزی بهره‌برداری از خارشتر زارهای زراعی موجود در کشور با تدریس محقق مرکز شاهرود

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، وبینار «برنامه بهره‌برداری از خارشتر زارهای زراعی موجود در کشور» در تاریخ دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ در شبکه آموزش کشاورزی مرکز برگزار شد.

 در این وبینار، حجی به بررسی چالش‌های تولید علوفه پرداخت و ضمن اشاره به تهدیدات جدی از جمله افزایش قیمت، افزایش هزینه تولید، کاهش تولیدات دامی و آسیب‌های وارده به امنیت غذایی، بر اهمیت مدیریت و بهره‌برداری اصولی از منابع موجود تأکید کرد.

 همچنین در ادامه، ساماندهی تولید خارشتر در اراضی کشاورزی به طور کامل تشریح شد. حجی باوجود دشواری‌های مبارزه با خارشتر، بیان کرد که با اتخاذ تمهیدات مناسب می‌توان این معضل را به فرصتی برای بهره‌برداری تبدیل کرد و از ظرفیت آن در جهت افزایش تولید علوفه کشور بهره برد.

 بر اساس مباحث مطرح‌شده، برنامه‌ریزی درست برای بهره‌برداری از این منبع می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای ظرفیت تولید علوفه و تقویت امنیت غذایی کشور داشته باشد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید 

 

کلیدواژه‌ها: خارشتر شاهرود

آخرین ویرایش ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

نظر شما :