با همکاری اداره امور عشایر؛
کارگاه آموزشی تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک در روستای نردین برگزار شد
به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی که باهدف ارتقای دانش فنی عشایر منطقه برای تولید محصولات دامی سالم برگزار گردید، سید حمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئتعلمی مرکز بر اهمیت و جایگاه بهداشت در تولید فراوردههای لبنی سنتی تأکید کرد.
وی سپس نقش بهداشت در افزایش کیفیت و ماندگاری فراوردههای لبنی سنتی را برای عشایر منطقه تشریح کرد.
ضیا الحق گفت: در فرایند تولید فراوردههای لبنی، بهداشت فردی اهمیت بالایی داشته و همچنین بایستی اصول بهداشت شیرخام و مواد اولیه را رعایت کرد.
وی افزود: بستهبندی بهداشتی در تولید فراوردههای لبنی سنتی سالم مهم بوده و موجب سالم رسیدن این محصولات به مصرفکننده میشود.
ضیاءالحق در ادامه کارگاه در مورد انواع روشهای بستهبندی محصولات لبنی سنتی توضیحات کاملی را جهت عشایر ارائه کرد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید




نظر شما :