بخش تحقیقات علوم دامی
بخش تحقیقات علوم دامی و دامپزشکی:
بخش تحقیقات علوم دامی در سال 1371 با هدف تحقیق و پژوهش در زمینه های تغذیه دام و طیور، اصلاح نژاد گاو و گاومیش، گوسفند و بز، ماکیان و زنبور عسل و نیز دام در مرتع تشکیل شده است. اجرای طرحهای تحقیقاتی در این بخش با مشارکت دامداران و کشاورزان انجام می شود که خود بهترین روش برای ترویج یافته های تحقیقاتی است. این بخش دارای آزمایشگاه تغذیه دام با توانایی تعیین پروتئینخام، چربی و فیبر خام، خاکستر، کلسیم و فسفر، استریفیکاسیون اسیدهایچرب، متیلهکردن اسیدهای چرب و نیز آزمایشگاه زنبورعسل با توانایی شناسایی نمونههای عسل بر مبنای گرده گل، آنالیز شیمیایی عسل، شناسایی برخی از بیماریهای زنبور عسل می باشد.
