گامی سبز به سوی کشاورزی پایدار در مازندران

آغاز برداشت برنج ارگانیک از سطح ۱۰ هکتار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایع‌کلا

۰۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۹ کد : ۱۱۰۲ اخبار اصلی مرکز -بالای صفحه
تعداد بازدید:۲۳
برداشت برنج ارگانیک از سطح ۱۰ هکتار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایع‌کلا آغاز شد.
آغاز برداشت برنج ارگانیک از سطح ۱۰ هکتار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایع‌کلا

به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مازندران: روز دوشنبه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۴، برداشت برنج ارگانیک در سطح ۱۰ هکتار از اراضی ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایع‌کلا آغاز شد.

  این پروژه با مجوز تولید ارگانیک از سوی شرکت بیوسان گواه و با همکاری تخصصی بخش‌های تحقیقات گیاه‌پزشکی، ثبت و گواهی بذر، علوم زراعی و باغی و  خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران اجرا شد.

  برنج برداشت‌شده حاصل تلاش مشترک محققان و کارشناسان این مرکز در مسیر توسعه کشاورزی ارگانیک، حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی است. 

 به گفته مسئولان، این دستاورد نشان‌دهنده توانمندی‌های بومی در تولید محصولات سالم و بدون استفاده از نهاده‌های شیمیایی است.

  این اقدام بخشی از برنامه‌های ملی در جهت حمایت از کشاورزی پایدار و افزایش امنیت غذایی کشور محسوب می‌شود.


 


اخبار مرتبط