گامی سبز به سوی کشاورزی پایدار در مازندران
آغاز برداشت برنج ارگانیک از سطح ۱۰ هکتار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایعکلا
به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مازندران: روز دوشنبه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۴، برداشت برنج ارگانیک در سطح ۱۰ هکتار از اراضی ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایعکلا آغاز شد.
این پروژه با مجوز تولید ارگانیک از سوی شرکت بیوسان گواه و با همکاری تخصصی بخشهای تحقیقات گیاهپزشکی، ثبت و گواهی بذر، علوم زراعی و باغی و خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران اجرا شد.
برنج برداشتشده حاصل تلاش مشترک محققان و کارشناسان این مرکز در مسیر توسعه کشاورزی ارگانیک، حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی است.
به گفته مسئولان، این دستاورد نشاندهنده توانمندیهای بومی در تولید محصولات سالم و بدون استفاده از نهادههای شیمیایی است.
این اقدام بخشی از برنامههای ملی در جهت حمایت از کشاورزی پایدار و افزایش امنیت غذایی کشور محسوب میشود.


