پژوهشگر خوزستانی:

اوره، جایگزین اقتصادی پروتئین در تغذیه دام/ هشدار درباره مسمومیت دام‌ها با استفاده نادرست

۲۷ آبان ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۶ کد : ۶۳۱۹ بخش پژوهش
تعداد بازدید:۳۷
عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، بر استفاده ایمن، اصولی و اقتصادی از «نیتروژن غیرپروتئینی» در تغذیه نشخوارکنندگان تأکید کرد.
اوره، جایگزین اقتصادی پروتئین در تغذیه دام/ هشدار درباره مسمومیت دام‌ها با استفاده نادرست

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، افروز شریفی، در حاشیه برگزاری یک دوره آموزشی که برای کارشناسان و دامداران در فضای مجازی برگزار شد با بیان اینکه استفاده صحیح از اوره به‌عنوان نیتروژن غیرپروتئینی در تغذیه دام‌ها می‌تواند هزینه خوراک را به طور قابل‌توجهی کاهش دهد، اظهار داشت: این مهم تنها در صورتی محقق می‌شود که اصول فنی به طور کامل رعایت شود.
 وی رعایت مقدار مجاز مصرف، تأمین انرژی کافی همراه با اوره و عادت‌دهی تدریجی دام‌ها را از جمله این اصول ضروری برشمرد و هشدار داد: استفاده نادرست از اوره می‌تواند منجر به افزایش آمونیاک در شکمبه و بروز مسمومیت در دام شود؛ بنابراین شناخت علائم اولیه این وضعیت برای دامداران بسیار حیاتی است.
 عمل‌آوری علوفه‌های کم‌کیفیت با اوره؛ راهکاری برای افزایش ارزش غذایی
 این پژوهشگر علوم دامی در بخش دیگری از سخنانش به روش عمل‌آوری علوفه‌های کم‌کیفیت با اوره اشاره کرد و گفت: این روش یکی از بهترین راهکارها برای افزایش قابلیت هضم، افزایش پروتئین خام و بهبود ارزش غذایی کاه و سایر بقایای گیاهی است.
 شریفی تصریح کرد: اجرای صحیح این فرایند می‌تواند نقش مهمی در بهبود بازده اقتصادی واحدهای دامداری، کاهش اتلاف نیتروژن و افزایش پایداری تولید ایفا کند.
 وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی از این آموزش‌ها، ترویج روش‌های علمی برای افزایش بهره‌وری و تضمین سودآوری هرچه بیشتر برای دامداران استان و کشور است.
 

 جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک کنید
 

 

کلیدواژه‌ها: اوره تغذیه دام


اخبار مرتبط


نظر شما :