خاک سالم، کشاورزی پایدار

افزایش کیفیت خاک؛ راهکاری مؤثر برای تضمین امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی

۰۲ آذر ۱۴۰۴ | ۱۱:۱۹ کد : ۷۱۶۸ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۲
دوره آموزشی "اهمیت خاک در کشاورزی و راهکارهای افزایش کیفیت خاک" بمنظور ارتقای دانش کشاورزان و کارشناسان درخصوص حفاظت از خاک و بهبود ویژگی‌های آن؛ در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار ‌شد.
افزایش کیفیت خاک؛ راهکاری مؤثر برای تضمین امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، خاک، بستر اصلی تولید مواد غذایی است و نقش حیاتی در امنیت غذایی ایفا می‌کند. با توجه به چالش‌های جهانی مانند تغییرات اقلیمی، فرسایش خاک و کاهش کیفیت آن، ضروری است که کشاورزان و کارشناسان به راهکارهای علمی و عملی برای حفظ و بهبود خاک توجه ویژه‌ای داشته باشند. در این راستا، دوره آموزشی "اهمیت خاک در کشاورزی و راهکارهای افزایش کیفیت خاک" با هدف ارتقای دانش فنی و تئوری کارشناسان و بهره‌برداران پیشرو کشاورزی در خصوص حفاظت از خاک و بهبود کیفیت آن برگزار شد.

این وبینار به صورت برخط و با تدرس مجید فرومدی، مدرس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برای علاقمندان این رشته اجرا شد و به طور جامع به مباحث مختلفی از جمله  تعریف خاک و اهمیت آن در کشاورزی، تولید غذا و امنیت غذایی،اهمیت امنیت غذایی، وضعیت امنیت غذایی در ایران، راهکارهای جهانی برای تقویت امنیت غذایی، تنظیم چرخه آب،ذخیره کربن و کاهش تغییرات اقلیمی، حفظ تنوع زیستی، پشتیبانی از زیرساخت های انسانی، چالش های کیفیت خاک، فرسایش خاک، کاهش مواد آلی، آلودگی خاک، فشردگی و شوری خاک، تعریف و ویژگی های کیفیت خاک، عوامل مؤثر بر کیفیت خاک، ارزیابی کیفیت خاک، راهکارهای افزایش کیفیت خاک، افزایش مواد آلی خاک و مدیریت پایدار کشاورزی پرداخت.

هدف اصلی این دوره، آموزش اصول و مبانی علمی مربوط به خاک، اهمیت آن در کشاورزی و امنیت غذایی، و ارائه راهکارهای مؤثر برای بهبود کیفیت خاک به منظور تضمین تولید پایدار می‌باشد و  شرکت‌کنندگان با چالش‌های موجود در زمینه خاک و روش‌های مختلف برای افزایش مواد آلی خاک، بهبود ساختار آن، مدیریت منابع آبی و کاهش آلودگی خاک آشنا شدند.

آخرین ویرایش۱۰ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط