کارگروه تخصصی علمی فنی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری تشکیل شد

برگزاری نود و یکمین کارگروه تخصصی علمی فنی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری

۲۶ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۲۱۵۴ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۸
نود و یکمین کارگروه تخصصی علمی فنی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری با حضور رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و اعضای کارگروه برگزار شد. در این جلسه، سه پروپوزال پژوهشی و یک گزارش نهایی و یک گزارش علمی فنی در خصوص مسائل مربوط به مرکبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برگزاری نود و یکمین کارگروه تخصصی علمی فنی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، نود و یکمین کارگروه تخصصی علمی فنی این پژوهشکده، روز سه‌شنبه 26 اسفند ۱۴۰۴، با حضور سیروس آقاجان‌زاده رئیس پژوهشکده، معاونین و اعضای کارگروه، به‌صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.

در این جلسه سه پروپوزال پژوهشی با عنوان بررسی دقیق عامل لکه اشکی مرکبات و مدیریت آن در شمال کشور، توسط حسین طاهری عضو هیات علمی، پروپوزال بررسی و مقایسه برخی روش های مدیریت آفتاب سوختگی در باغ های مرکبات توسط سهیلا محمدرضا خانی عضو هیات علمی و پروپوزال تاثیر پاشش سوسپانسیون فرآوری شده کائولین 95 درصد WP با نام تجاری سپیدان در کنترل خسارت مگس میوه مدیترانه روی نارنگی انشو توسط فاضل حلاجی ثانی عضو هیات علمی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین یک عنوان گزارش نهایی باعنوان ارزیابی تاثیر حشره کش اسپیروتترامات + آبامکتین (بلانشیلد) در مقایسه با سموم رایج در کنترل بالشک مرکبات در استان های گیلان و مازندران توسط سیروس آقاجانزاده رئیس پژوهشکده، و یک عنوان گزارش علمی فنی  با عنوان ارزیابی سلامت منابع تکثیری مرکبات در زنجیره تولید نهال گواهی شده توسط سیروس آقاجانزاده رئیس پژوهشکده مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش ۲۶ اسفند ۱۴۰۴

اخبار مرتبط