در راستای افزایش دانش کارشناسان امور باغبانی، ترویج و آموزش کشاورزی برگزار شد؛

کاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی چای ترش

۲۰ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۰۷۷۲ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۳
رئیس باغ گیاه‌شناسی فدک و مدرس دوره به خشک‌کردن صحیح و به‌موقع چای ترش به‌دلیل جلوگیری از کاهش کیفیت محصول تأکید کرد. وی توصیه کرد: باتوجه‌به شرایط آبی کشور قراردادن گیاهان دارویی از جمله چای ترش در الگوی کشت منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.
کاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی چای ترش

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول، به همت اداره آموزش کارکنان این مرکز دوره آشنایی با مراحل کاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی چای ترش در روز یکشنبه مورخ ۱۹ بهمن ویژه کارشناسان امور باغبانی، ترویج و آموزش کشاورزی برگزار شد.

 در این دوره علی‌اکبر صانعی‌نژاد؛ رئیس باغ گیاه‌شناسی فدک و مدرس دوره مطالبی در خصوص تاریخ کاشت مناسب، دورهای آبیاری موردنیاز، انتخاب ارقام مقاوم نسبت به آفات و بیماری، زمان کوددهی، زمان و نحوه برداشت و خشک‌کردن صحیح و به‌موقع چای ترش به‌خاطر جلوگیری از کاهش کیفیت محصول مطرح نمود.

 صانعی‌نژاد در مورد اهمیت این گیاه دارویی ارزشمند از لحاظ خواص، مصارف خوراکی و صنعتی توضیحاتی داد. وی توصیه کرد: باتوجه‌به شرایط آبی کشور قراردادن گیاهان دارویی از جمله چای ترش در الگوی کشت منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

آخرین ویرایش ۲۱ بهمن ۱۴۰۴

اخبار مرتبط