به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ در این نشست، سیمایی صراف ضمن تقدیر از اقدامات و دستاوردهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بر اهمیت بهرهمندی از ظرفیتهای مشترک میان سازمان تات، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی وابسته به وزارت علوم تأکید کرد.
وی خواستار تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی در راستای توسعه کشاورزی پایدار شد.
غلامرضا گلمحمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات در این نشست گزارشی جامع از عملکرد سازمان تات، تمامی مؤسسات ملی، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی استانی ارائه کرد.
وی همچنین ضمن ارائه گزارشهایی درباره فرآیند جذب اعضای هیئت علمی سازمان، هیئت ممیزه و هیئت امنای سازمان، به تشریح برنامههای آتی این سازمان پرداخت و گفت: نیروی انسانی قلب تپنده این سازمان است و تحول در ساختار سازمانی و منابع انسانی گامی کلیدی برای تحقق اهداف توسعهای در این بخش است.
پیمان فلسفی، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز، با اشاره به اهمیت مواد ۲۱ و ۲۳ قانون ارتقای بهرهوری کشاورزی، خواستار پیگیری جدی اجرای این مواد توسط وزارت علوم شد.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی بیشتر میان بخشهای آموزشی و کشاورزی تأکید کرد.
تمرکز بر چالشهای آموزش عالی و بخش کشاورزی
گفتنی است در این نشست، موضوعاتی همچون وضعیت دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی، رفاه دانشجویان و تأمین مسکن برای اساتید و دانشجویان متأهل، و چالشهای ارتقای بخش آموزش عالی و پژوهش نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مقرر شد وزیر علوم دستورات لازم برای همکاریهای اجرایی و پژوهشی میان بخش کشاورزی و نهادهای آموزشی را صادر کند تا گامهای مؤثری در ارتقای بهرهوری کشاورزی و توسعه تحقیقات علمی برداشته شود.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید