۱۴۰۳/۰۴/۱۱
به میزبانی معاونت آب و خاک؛
برگزاری هشتمین جلسه شورای راهبردی آب و خاك
هشتمین جلسه شورای راهبردی آب و خاک با حضور معاون وزیر در امور آب و خاک درمحل معاونت آب و خاک تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛ در این جلسه موموندی، مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی درخصوص تدوین محتوا و مدلهای ترویجی و آموزشی اجرای قانون حفاظت از خاک موضوع درخواست شماره 7061 مورخ 1403/01/19 معاونت آب و خاک، برنامه های موسسه متبوع را ارائه کرد.

در این جلسه تاکید شد؛ تدوین محتوا و برنامه های آموزشی و ترویجی با همکاری موسسات تحقیقاتی مربوطه با محوریت موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ، تدوین و براساس مدل های ترویجی نسبت به آگاهی رسانی و افزایش دانش مدیران، کارشناسان و بهره برداران کشاورزی انجام شود.

گفتنی است؛ این جلسه با حضور معاون وزیر در امور آب و خاک و روسای موسسات تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، جنگلها و مراتع کشور، خاک و آب، پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، انجمن علوم خاک ایران و نماینده های موسسه آموزش و ترویج  کشاورزی در محل معاونت آب و خاک تشکیل شد.