۱۴۰۳/۰۴/۱۱
به همت محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی؛
برگزاری دوره آموزشی روش های احیاء بندسارها
وره آموزشی روش های احیای بندسارها با تدریس محقق و مدرس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی برگزار شده و در آن بر استفاده از دانش بومی در هر گونه عملیات اجرائی و دخالت در بندسارها تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی، دوره آموزشی روش های احیای بندسارها با تدریس بزرگمهر، محقق و مدرس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی برگزار شد.

در این دوره ضمن اشاره به مباحث مربوط به اهمیت استحصال آب باران در مناطق خشک و نیمه خشک، به صورت اختصاصی موضوع بندسارها مورد بررسی قرار گرفت، لذا به مواردی چون ساختار، مزایا و اهمیت بندسارها و نقش آن از جایگاه اقتصادی و اجتماعی تاکید شد.

در ادامه، در خصوص احیاء و نگهداری و بهره برداری پایدار از بندسارها مطالب مبسوطی ارائه شد.

لازم به ذکر است توجه به دانش بومی در هر گونه عملیات اجرایی و دخالت در بندسارها از جمله موارد مهم و مورد تاکید این وبینار بود.