• ساعت : ۰۹:۳۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۲۲ 
  • تعداد بازدید : 289
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان( شاهرود):
ایده های برتر دومین رویداد ملی فناورانه مركز معرفی شدند
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان( شاهرود) بابیان اینکه پنج ایده برتر از بین منتخبان برای مرحله کشوری ارسال می‌شود. گفت: ۱۰ ایده برتر از بین ۵۳ ایده ارسالی حوزه کشاورزی از این مرکز استانی برای دومین رویداد ملی فناورانه از شاهرود بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات فتح الله نادعلی در حاشیه اختتامیه رویداد ملی فناورانه حوزه کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه پایداری تولید کشاورزی با کمک دانش‌بنیان‌ها امکان‌پذیر است، افزود: اگر ۶۵ درصد تولیدات کشاورزی به واسطه علم در شرکت‌های دانش‌بنیان به سرانجام برسد، پایداری تولید محقق می‌شود.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان ( شاهرود) تاکید کرد: تمام تلاش‌های این مرکز در راستای تبدیل ایده به اجرا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و خروجی علمی تولیدات است.

وی اظهار کرد: تلاش می‌شود با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان ایده‌ها تجمیع، آزموده و با بررسی‌های علمی به تولید و تجاری‌سازی محصول منجر شود.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان( شاهرود) افزود: کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور بر مبنای حل چالش‌های راهبردی و مساله‌محور از اهداف برگزاری دومین رویداد ملی فناورانه در این حوزه است.

حل چالش‌های حوزه کشاورزی با توان فناوری‌های نوین

وی به پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اشاره کرد و گفت: شناسایی، پرورش، جذب و هم‌رسانی نوآوران و فناوران، برای حل چالش‌های کشاورزی کشور در دستور کار این رویداد بود.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان ( شاهرود) ادامه داد: به‌کارگیری فناوری‌ها، نوآوری‌ها، ابداع و اختراع‌های جدید در بخش کشاورزی و همچنین جذب، حمایت و تسهیل استقرار تیم‌های فناور، استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان در مراکز رشد، دهکده‌ها، و پارک علم و فناوری از دیگر محورهای این رویداد بود.

وی معرفی و به‌هم‌رسانی سرمایه‌گذاران و واسطه‌های معامله(بروکر) در حوزه کشاورزی را از دیگر اهداف این رویداد برشمرد و گفت: شبکه‌سازی بین تولیدکنندگان و دانش فناوری و ایده‌های نوپا با مصرف کنندگان دانش و فناوری و همچنین شناسایی، جذب و انتقال فناوری‌های نوین کشاورزی مربوط به هوشمندسازی کشاورزی دانش بنیان و ارائه راهکارهای عملی برای سامان‌دهی و توسعه بهینه محصولات دانش‌بنیان و فناور در بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور در دستور کار این رویداد علمی قرار داشت.

برگزاری نمایشگاه فن‌بازار

نادعلی با اشار به فعالیت و برنامه‌های جانبی این رویداد ابراز کرد: برگزاری نمایشگاه فن‌بازار، نشست چالش معکوس قبل از برگزاری رویداد اصلی به منظور تحلیل و توجیه چالش‌های بخش کشاورزی، کارگاه‌ها و وبینارهای آموزشی در مرحله پیش رویداد و دورهمی‌های نوآوران برای تبادل اندیشه و تیم‌سازی انجام شد.

وی با بیان اینکه برترین‌های این رویداد در مجموعه‌های وابسته به پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی جذب و پذیرش می‌شوند، افزود: جذب سرمایه از مجموعه‌های سرمایه‌گذار دولتی و غیردولتی نیز در دستور کار قرار دارد.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان( شاهرود) ادامه داد: ۱۰ ایده برتر این مرکز با اهدای جوایز نقدی تجلیل شدند.

 برگزاری رویداد ملی فناورانه کشاورزی در جیرفت

همچنین دومین رویداد ملی فناورانه کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور بر مبنای حل چالش‌های راهبردی و مسئله‌ محور در محل مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب کرمان برگزار شد. در این رویداد ملی فناورانه کشاورزی دانش‌بنیان ۶ ایده از ۲۴ ایده معرفی شده به دبیرخانه رویداد، به‌عنوان ایده برتر انتخاب وب ا نظر داوران ۳ ایده نسخت به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

احمد آیین رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب کرمان دراین‌خصوص اظهار داشت: دومین رویداد فناورانه در جنوب کرمان در حالی برگزار می‌شود که ایدهٔ برتر در رویداد فناورانه سال گذشته جنوب کرمان تحت عنوان ردیابی سوسک سرخرطومی حنایی خرما به‌ وسیله پهپاد و حسگرهای حرارتی امروز در منطقه به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است. احمد آیین با اشاره به اهداف برگزاری این مراسم اظهار کرد: مهمترین هدف برگزاری این رویداد دانش بنیان کردن کشاورزی است و ضرورت دارد که این امر در جنوب کرمان با توجه به ظرفیت تولید محصولات کشاورزی و توان علمی و دانشگاهی این منطقه با سرعت بیشتری انجام گیرد.

در ادامه از صاحبان ایده برتر تقدیر به عمل آمد و ۳ ایده برتر؛ تولید بذر هیبرید فلفل‌دلمه‌ای کاپی و شاخ‌بزی تند توسط زهرا رودباری، طرح فراوری و بسته‌بندی تک عددی انواع خرما با استفاده از تکنولوژی خلأ و نانو توسط سید مهدی رضوی و طرح استفاده از القای ریشه موئین در تولید متابولیت‌های ثانویه گیاهی توسط محجوبه اسماعیل‌زاده معرفی شدند. 

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

 

6.1.15.0
V6.1.15.0