• ساعت : ۰۶:۵۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ 
  • تعداد بازدید : 153
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار کرد؛
اجرای دوره آموزشی "مدیریت پرورش و تغذیه مرغ گوشتی"
دوره آموزشی "مدیریت پرورش و تغذیه مرغ گوشتی" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

   به گزارش روابط‌‌عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ دوره آموزشی "مدیریت پرورش و تغذیه مرغ گوشتی" ‌شنبه 30 تیر‌ماه 1403 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

این دوره آموزشی به صورت مجازی و با 49 نقطه اتصال ویژه بهره‌برداران و کارشناسان این حوزه با تدریس حسنا حاجاتی  استادیار موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اجرا شد.

مباحث ارائه شده در این دوره: اهمیت پرورش طیور گوشتی، اهمیت کیفیت جوجه یکروزه، دستگاه گوارش طیور گوشتی، اقلام خوراکی و افزودنی‌‌های مورد استفاده در تغذیه طیور گوشتی، نور، تهویه، دما و رطوبت سالن، مقایسه سویه‌های مختلف مرغ گوشتی، تغذیه در شرایط تنش گرمایی، آسیب و مرگ ناگهانی در مرغ گوشتی است.


مرغ گوشتی2.png

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0