۱۴۰۳/۰۵/۰۳
دفتر هیات ممیزه و هیاتهای امنا سازمان :
عضو هیات علمی مركز ملی تحقیقات شوری به درجه دانشیاری نائل شد
رئیس اداره هیأت ممیزه و هیأت های امنا سازمان تات از ارتقاء حسین بیرامی عضو هیأت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری در دویست و شصت و یکمین جلسه هیأت ممیزه سازمان (منصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری و به نقل از روابط عمومی سازمان تات تورج ولی نسب اظهار داشت: حسین بیرامی عضو هیأت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری با رای بسیار بالا موفق به اخذ درجه دانشیاری شد. وی متخصص خاکشناسی- فیزیک و حفاظت خاک - و صاحب‌نظر در زمینه مدیریت شوری خاک در کشاورزی نرمال، اصلاح خاک‌های شور و سدیمی با روش‌ها و فناوری‌های جدید و توسعه شورورزی در راستای تنوع بخشی به محصولات در ارتباط با نیاز آبی گیاهانی مانند کینوا، سالیکورنیا و سایر گیاهان شورزیست می‌باشد. همچنین مطالعات گسترده‌ای در زمینه مدیریت پایدار منابع آب و خاک شور و کاربرد آب‌های نامتعارف در کشاورزی توسط وی انجام شده است. تدوین بیش از 70  اثر علمی در زمینه مدیریت منابع آب و خاک از جمله خدمات ارزشمند این پژوهشگر می باشد. برخی از مهمترین دستاوردها و تجارب این پژوهشگر عبارتند از:

-  پژوهشگر برتر استان یزد در سال 1401، پژوهشگر برتر مرکز ملی تحقیقات شوری در سال‌های 1399 و 1402

-  تدوین و اجرای بسته جامع مدیریت و اصلاح موفق خاک باغات پسته (400 هکتاری) منطقه مرتاضیه استان یزد

-  مشارکت در اداره شرکت دانش بنیان مزرعه شورزیست کویر به عنوان رئیس هیأت مدیره

-  انعقاد بیش از 10 قرارداد پژوهشی با بخش خصوصی، دانش بنیان و بخش دولتی