• ساعت : ۱۳:۲۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ 
  • تعداد بازدید : 103
کارشناس واحد پردیس کهنوج مطرح کرد:
دوره آموزشی كاشت، داشت و برداشت محصولات جالیزی در كهنوج
باتوجه‌به اینکه مردم این منطقه با محدودیت منابع آب و سطح مواجه بوده و تمایل به کشت محصولات جالیزی دارند، مسائل مرتبط با کاشت و داشت گوجه‌فرنگی و خیار سبز مورد تدریس قرار گرفت.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان؛ علیرضا حیدری، کارشناس واحد پردیس و آموزش کشاورزی کهنوج گفت: کارگاه آموزشی محصولات جالیزی گوجه‌فرنگی و خیار سبز با هماهنگی واحد پردیس کهنوج با تدریس صمد عاشوری، کارشناس مرکز جهادکشاورزی کهنوج، سه‌شنبه ۸ آبان‌ماه در بخش مرکزی کهنوج برگزار شد.

 علیرضا حیدری بیان داشت: باتوجه‌به اینکه مردم این منطقه با محدودیت منابع آب و سطح مواجه بوده و تمایل به کشت محصولات جالیزی دارند، مسائل مرتبط با کاشت و داشت گوجه‌فرنگی و خیار سبز مورد تدریس قرار گرفت.

 صمد عاشوری، مدرس کارگاه باتوجه‌به اهمیت محصولات جالیزی در تغذیه و سلامت جامعه از نظر جسمی و روحی و هم چنین استعداد بسیار خوب مناطق مختلف منطقه جهت تولید محصولات گوجه‌فرنگی و خیار سبز اظهار داشت: زمین مناسب، تاریخ کاشت مناسب، نحوه کاشت، آبیاری، تغذیه، هوادهی و توجه به آفات و بیماری‌های مربوطه از جمله گل جالیز از جمله مسائل مطرح شده در این کارگاه بودند.

 لازم به ذکر است؛ ضمن پاسخ به سؤالات بهره‌برداران در خصوص مسائل مطرح شده در دوره به ارائه راه کارهای لازم پرداخته شد.

-2147483648_-210295_ep15.jpg-2147483648_-210293_0omp.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0