۱۴۰۳/۰۵/۰۶
سخنرانی دانشيار مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبيعی يزد با عنوان;
دورنمای شترداری با تاكید بر هوشمندسازی مدیریت چرای شتر
دانشیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد در دومین همایش منطقه ای شترداران شرق کشور در خصوص دورنمای شترداری با تاکید بر هوشمند سازی مدیریت چرای شتر به ایراد سخنرانی پرداخت.

دومین همایش منطقه ای شترداران شرق کشور با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و از فعالان این حوزه در بخشهای دولتی و خصوصی ۱۰ استان شرق کشور، سوم مرداد ماه در محل سالن اجتماعات تلاش اتاق تعاون استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

در این همایش که با دستور کار تخصصی روشها و دست آوردهای متخصصین در خصوص اصلاح نژاد و انتقال جنین شتر ، بررسی موانع و مشکلات پرورش شتر در کشور و مشکلات واردات و صادارت شتر و تولیدات شتر برگزار شد متخصصین و اساتید برجسته صنعت شترداری کشور حضور داشته و به ایراد مطالب خود پرداختند.

در این همایش مرتضی بیطرف ثانی دانشیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد به عنوان یکی از سخنرانان مراسم، در خصوص دورنمای شترداری با تاکید بر هوشمند سازی مدیریت چرای شتر به ایراد سخنرانی پرداخت.

2سخرانی بیطرف مرداد 1403.jpg

سخرانی بیطرف مرداد 1403.jpg