۱۴۰۳/۰۵/۰۶
با مدیریت واحد آموزش شهید حسن پور بابلسر؛
برگزاری دوره آموزش پرورش قارچ خوراكی در موسسه خیریه فرزندان بهشت آمل
در راستای تولید با مشارکت مردمT دوره آموزش پرورش قارچ خوراکی با مدیریت واحد آموزش شهید حسن پور بابلسر در موسسه خیریه فرزندان بهشت آمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، به مناسبت هفته بهزیستی و هماهنگی بخش بهره برداران واحد آموزش بابلسر،  دوره آموزشی مهارتی با موضوع "پرورش قارچ خوراکی" در موسسه خیریه فرزندان بهشت آمل برگزار شد.

در این دوره بابایی نیاورزی تولید کننده پیشرو و موفق قارچ و مدرس واحد بابلسر جهت توانمندسازی اعضای تحت پوشش این موسسه، آموزش مبسوطی در خصوص پرورش و بازاریابی قارچ دکمه ای ارائه کرد.

از میان اهم مطالب ارائه شده را می‌توان به فضای مناسب تولید قارچ، ابعاد لازم برای فضای طبقاتی، شرایط محیطی دما، رطوبت، نور و موارد فنی در مراحل مختلف رشد، اعم از تغییرات دما، رطوبت از شروع دوره تا زمان برداشت، هزینه تولید، عملکرد و درآمد در واحد سطح، تهیه بستر کمپوست،  بازار یابی و فروش محصولات اشاره کرد.
 در انتها بازدیدی از مکان موردنظر موسسه خیریه جهت راه‌اندازی کارگاه تولیدی قارچ به عمل آمد و راهنمایی‌های لازم بیان شد.

امید است فعالیت‌های مستمر آموزشی مرکز سبب افزایش تولید، خودکفایی و اشتغال زایی هر چه بیشتر شود.

photo_۲۰۲۴-۰۷-۲۵_۱۸-۲۶-۲۳.jpg