۱۴۰۳/۰۴/۱۳
به همت محققین معین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کرمانشاه؛
كلاس آموزشی زراعت سویا به صورت مجازی در شبكه بركت كرمانشاه برگزار شد
به همت محققین معین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کرمانشاه كلاس آموزشی زراعت سویا به صورت مجازی در شبكه بركت كرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کرمانشاه، کلاس آموزشی با موضوع زراعت کلزا با تدریس عباس رضایی زاد، عضو هیات علمی و محقق دانه های روغنی مرکز تحقیقات کشاورزی کرمانشاه به صورت مجازی در بستر شبکه برکت استانی در محل استودیو برکت با مدیریت و هماهنگی ترویج کشاورزی کرمانشاه در 13 تیر ماه1403 برگزار شد.

در این کلاس آموزشی، رضایی زاد، ابتدا مطالبی در خصوص ضرورت توجه به توسعه کشت دانه های روغنی عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه 90 درصد نیاز به روغن و دانه های روغنی با صرف هزینه های زیاد و به صورت واردات از خارج تامین می شود، توسعه کشت دانه های روغنی در برنامه هفتم دولت از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی سپس آماری از وضعیت کشت و تولید سویا در دنیا، ایران و استان کرمانشاه ارائه داد.

عضو هیات علمی و محقق دانه های روغنی در ادامه در خصوص مدیریت زراعت سویا به عنوان کشت دوم بویژه در مناطق گرم استان مطالب مفیدی ارائه کرد و در انتها به چالش های پیش روی توسعه زراعت سویا در استان اشاره کرد.

photo_2024-07-03_09-17-24.jpg