• ساعت : ۲۰:۰۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 191
معاون وزیر و رئیس سازمان تات تاکید کرد:
افتتاح ۶۳ پروژه كشاورزی در قزوین؛ نمادی از «ما می‌توانیم»
همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر با معاون وزیر جهاد کشاورزی ۶۳ طرح تولیدی کشاورزی بصورت همزمان در استان قزوین افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در آیین افتتاح فاز دوم واحد تکثیر و پرورش ماهیان زینتی کوشیار در استان قزوین، ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر، بهره‌برداری از ۶۳ پروژه بخش کشاورزی را در این استان مایه مباهات دانست و تأکید کرد: این مجموعه یکی از نمونه‌های بارز «ما می‌توانیم» است که در مدت کوتاهی هر دو فاز آن به بهره‌برداری رسیده و توانسته یک زنجیره ارزش کامل از تولید تا مولدسازی را در زمینه پرورش ماهیان زینتی، خوراک ماهی و تجهیزات آکواریوم ایجاد کند. طبق آمار، این مجموعه سالانه یک و نیم میلیون دلار صادرات دارد که نشان‌دهنده ظرفیت بالای آن در حوزه تولید و صادرات است.

وی همچنین بر نقش همکاری بخش خصوصی و حمایت دستگاه‌های اجرایی در توسعه این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت:توجه به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همت مسئولان در جهاد کشاورزی و ارگان‌های مرتبط می‌تواند زمینه خودکفایی و امنیت غذایی پایدار را در کشور فراهم کند.

سرمایه‌گذاری ۴۷۸۴ میلیارد ریالی و اشتغال‌زایی برای ۳۳۲ نفر

بر اساس گزارش‌ها، برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۴۷۸۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی، تسهیلات بانکی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هزینه شده است. همچنین با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، ۲۰۷۱ خانوار از مزایای آن بهره‌مند شده و ۳۳۲ فرصت شغلی جدید در استان قزوین ایجاد شده است.

در این مراسم، فاز دوم واحد تکثیر و پرورش ماهیان زینتی کوشیار نیز به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص، با ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه، سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال‌زایی برای ۲۳ نفر به بهره‌برداری رسید.

گفتنی است، این مراسم با حضور غلامرضا گل‌محمدی رئیس سازمان تات، قاسمی رئیس مؤسسه ترویج و آموزش وزارت جهاد کشاورزی، محمدحسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، سیاوش طاهرخانی فرماندار قزوین، شکوری معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران، صفاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، حجت‌الاسلام مصایبی مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان و جمعی از معاونان، مدیران ستادی و مدیران کل دستگاه‌های تابعه برگزار شد.

 جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

img_20250206_152818_661.jpg

img_20250206_152822_184.jpg

img_20250206_152837_142.jpg

img_20250206_152832_012.jpg

img_20250206_152839_603.jpgimg_20250206_155855_149.jpg

 

6.1.15.0
V6.1.15.0