به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ علیرضا مهاجر استفاده از ترکیب دانش علمی و تجربیات کشاورزان پیشرو را مورد تاکید قرار داد و گفت: آشنایی کشاورزان با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و تجربیات کشاورزان پیشرو، موجب افزایش بهره وری خواهد شد. و مروجین کاروان های ترویجی باید به این نکته توجه کنند.
مهاجر اظهار داشت: در کشت پاییزه، اصولی مانند کشت به موقع و با کیفیت، استفاده از نهادهها، علفکشها و ارقام اصلاح شده از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی همچنین بر جلوگیری از خرد شدن اراضی و تجمیع آنها تأکید کرد و خواستار توجه به کشت و صنعتها به منظور افزایش بهرهوری شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تمهیدات وزارت جهاد کشاورزی در تخصیص یارانه بر روی بذور گندم ، جو و دانه های روغنی در سال جاری، تصریح کرد : ترغیب کشاورزان به استفاده از ارقام اصلاح شده این ارقام ضروری بوده و مروجین کشاورزی باید در راستای تجمیع اراضی و مبارزه با آفات، تعامل بیشتری با کشاورزان داشته باشند.
مهاجر همچنین بر اهمیت کاروانهای ترویجی در هدایت کشاورزان به سمت کشاورزی دانشبنیان تاکید کرد و افزود: با توجه به کاهش مصرف سبزی صیفی ،افزایش بهرهوری در این زمینه باید در این کاروانها جدی گرفته شود.
وی برضرورت انتقال دانش به کشاورزان اشاره کرد و آن را امری حیاتی برای افزایش بهرهوری دانست و گفت: مهمترین اصل در برگزاری کاروانهای ترویجی کشت پاییزه، افزایش بهرهمندی کشاورزان از تجربیات پیشروان کشاورزی است.
صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم برترویج استفاده از خاک مناسب توسط کشاورزان برای افزایش بهره وری تاکید کرد و گفت: آبیاری هوشمند و استفاده از آبیاری کم فشار در اراضی از دیگر تاکیدات وی در برگزاری هفتمین کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت بود.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید