۱۴۰۳/۰۲/۲۶
وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد:
محور نقشه راه سازمان تات؛ جهش و پایداری تولید محصولات كشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی در شورای راهبردی تحقیقات، فناوری و دانش‌بنیان باغبانی که صبح امروز برگزار شد، بر جهش و پایداری تولید محصولات راهبُردی کشاورزی با حفظ منابع پایه، تأکید کرد و گفت: سازمان تات محور نقشه راه سال جاری را جهش و پایداری تولید محصولات کشاورزی قرار دهد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تات؛ محمدعلی نیکبخت با توجه به ظرفیت‌های بسیار زیادی که در بخش کشاورزی کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: شورای راهبردی تحقیقات سازمان تات با همکاری معاون‌های اجرایی باید با برنامه‌ریزی در راستای حل مشکلات بخش کشاورزی و اجرایی کردن آنها به‌منظور تولید حداکثری و پایدار محصولات این بخش اهتمام ورزد.

وی با بیان اینکه در تولید محصولات کشاورزی کشور نباید با کمبود مواجه باشیم، گفت: مسئولیت این مهم با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است. این سازمان با دارا بودن توان علمی، پژوهشی و ترویجی در سراسر کشور نقش حائز اهمیتی در تولید محصولات کشاورزی دارد.

وزیر جهاد کشاورزی برسوخ دانش و فناوری در عرصه به منظور به حداقل رساندن زمان تولید تأکید کرد و گفت: محققان سازمان تات باید با معرفی ارقام مقاوم و متناسب با همه فصول کشور به پایداری تولیدات بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی پیشروی کشور خواستار توجه سازمان تات در اولویت‌های شورای تحقیقاتی به این مهم شد و گفت: آموزش و ترویج نیز باید به‌عنوان خط مقدم افزایش جهش تولید محصولات کشاورزی کشور موردتوجه مسئولان سازمان تات قرار گیرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان تات نیز در این جلسه با اشاره به راهبردها و سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز با نگاه ویژه وزیر و همکاری هدفمند در راستای استفاده از تمام ظرفیت‌های سازمان تات به‌عنوان چرخ‌دنده‌های تحقیقات کشور و معاونت‌های اجرایی وزارتخانه صورت‌گرفته است.

خیام نکویی تشکیل شوراهای راهبردی را بستری مناسب برای حل چالش‌های بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: سازمان تات نیز با تمام ظرفیت علمی، تحقیقاتی و نیروی انسانی آمادگی لازم در راستای حل چالش‌های این بخش را دارد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo11393552029.jpg