معاون پژوهش و فناوری سازمان تات:
اعزام پنج دانشمند جوان ایرانی به کشور چین
معاون پژوهش و فناوری سازمان تات یکی از اهداف همکاری بین المللی با کشور چین را تبادل محققان و دانشمندان جوان ایرانی به آن کشور دانست و گفت: با توافق ایجاد شده در راستای بورسیه های بلند مدت آکادمی چین به دانشمندان ایرانی، تا کنون 5 بورسیه از کشور چین دریافت کرده ایم و 2 نفر از محققان طراز اول کشورمان به این کشور اعزام شده اند .
به گزارش روابط عمومی سازمان تات، جعفری آشنایی با ظرفیت کشور هدف و انتقال فناوری به داخل کشور را از مفاد این تفاهم نامه دانست و گفت: در همین راستا تفاهم نامه مشترکی همچنین با کشور ازبکستان منعقد شد و هفت محقق جوان ازبکستانی جهت آموزش توسط سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی به ایران آمدند.
وی با اشاره به اینکه کشور چین تنها کشوری در جهان است که روند سرمایه گذاری افزایشی در بخش تحقیقات کشاورزی دارد، گفت: این کشور از سال ۲۰۱۶ با تخصیص هشت میلیارد دلار اعتبار در بخش پژوهش و تحقیقات بخش کشاورزی جهش رو به رشدی در این بخش داشته است.
وی درباره منابع مالی طرحهای تحقیقاتی در بخش کشاورزی ایران نیز ابراز داشت: اعتبارات طرحهای تحقیقاتی از منابع داخلی موسسات تحقیقاتی و یا از محل سفارش تحقیق دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی تامین میشود و در این خصوص موسسات پژوهشی با محدودیتهایی مواجه هستند.
معاون پژوهش و فناوری سازمان تات با تاکید بر استفاده از اعتبارات عمومی در بخش تحقیقات کشاورزی ایران تصریح کرد :این امر میتواند جهش بزرگی در اثربخشی امنیت غذایی کشور ایجاد کند.
جعفری خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در بخش کشاورزی ضرورتی در سطح کشور، در راستای امنیت غذایی و بخش کشاورزی است که علاوه بر سطح کلان باید در ارکانهای تصمیم گیری پایین دستی نیز ساری و جاری شود.
