شنبه, 11 تير 1401
 
  • ساعت : ۱۵:۴۰:۴۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۲ 
  • تعداد بازدید : 246
  • کد خبر : ۱۶۷۲۷۵
با حضور دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
اولین مراسم رونمایی از دستاوردهای تحقیقاتی و فناورانه طرح كلان زعفران در خراسان رضوی برگزار شد

 با حضور دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

اولین مراسم رونمایی از دستاوردهای تحقیقاتی و فناورانه طرح کلان زعفران در خراسان رضوی برگزار شد

همزمان با برگزاری گردهمایی مسئولین روابط عمومی وزارت جهادکشاورزی، با حضور دکتر خیام نکویی، معاون وزیر و رئیس  سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر رضازاده، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس اورانی، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خراسان رضوی ، دکتر نجفی، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان  و مسئولین روابط عمومی وزارت جهادکشاورزی ، از چهار دستاورد پژوهشی و فناورانه ( که در قالب طرح کلان زعفران اجرا شده بود ) رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز  تحقیقات کشاورزی  خراسان رضوی، دکتر خیام نکویی با حضور در هتل اشراق و در محل گردهمایی به سخنرانی پرداخت. ایشان به سالروز حادثه هفتم تیر اشاره کرد و گفت آیت الله دکتر شهید بهشتی به فرمان و به نمایندگی امام خمینی در جهادسازندگی حضور داشت و ما مدیون خون این شهید بزرگوار هستیم.

وی ماموریت اصلی وزارت جهادکشاورزی را امنیت غذایی برشمرد و گفت با توجه به شعار سال و آمار جمعیت و نیاز به غذا در آینده، مهمترین رویکرد برای حل مشکلات بخش کشاورزی و تامین غذای پایدار کشاورزی دانش بنیان می باشد. رئیس سازمان تات لزوم تحقق این امر را ایجاد انقلاب بهره وری عنوان کرد و افزود : برای این کار تربیت کشاورزان آینده و استفاده از ظرفیت نخبگان در بخش کشاورزی الزامی است. وی به تولید کشاورزان پیشرو با میانگین و فاصله خیلی بالاتر از کشاورزان معمولی اشاره کرد و گفت با استفاده از تجربه و دانش این اقدامات صورت می گیرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی  به تولید زعفران در کشور و دنیا اشاره نمود و  افزود : با استفاده از دانش می توان از نظر کمی و کیفی به سطح بالاتری برسیم. در ادامه دکتر حمیدرضا شریفی، مسئول طرح کلان زعفران با ارائه توضیحاتی به معرفی اولین دستاوردهای تحقیقاتی و فناورانه پرداخت.

تهیه اولین بنه گواهی شده و ارگانیک زعفران با مشارکت بخش خصوصی و همکاری سازمان جهادکشاورزی استان با هدف افزایش عملکرد زعفران، تولید کیت تشخیص سریع بیماری بورخلدریا (پوسیدگی بنه) در مزارع بذری با همکاری محققین مرکز خراسان رضوی و موسسه تحقیقات گیاهپزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان، تولید کروسین با خلوص بالا و ارزش افزوده زیاد جهت صادرات، طراحی و ساخت خشک کن بهینه زعفران با محوریت محققین مرکز و همکاری شرکت دانش بنیان "آژند فناور هیواد" و موسسه تحقیقات فنی و مهندسی تولید شده از طریق کاهش آلودگی صوتی و کاهش مصرف انژی برق، و ساخت دستگاه سورتر زعفران با هدف تولید بنه یک دست و سالم جهت استفاده در مزارع زعفران عناوین دستاوردهای رونمایی شده بود.

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    6.0.3.0
    V6.0.3.0