دوره آموزشی « بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی» برگزار شد.
به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی مدیران و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، دوره آموزشی بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی به مدت 3 روز و در روزهای شنبه مورخ 4 ، 11 و 18 مرداد ماه سال جاری برگزار شد.
به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، علی گنجلو مدرس دوره، مباحثی همچون اصول مقررات و استانداردهای ایمنی و بهداشتی و کنترل و بازرسی درساختمان ها و تاسیسات سردخانه های مواد غذایی، ، تهیه چک لیست از بازدیدهای ایمنی و بهداشتی درسردخانه ها و پیشنهادات عملی جهت رفع مشکلات مشاهده شده را برای شرکت کنندگان مطرح کرد.
وی تطبیق استانداردهای سردخانه ها با وضعیت موجود و روش های اعمال مدیریت بهداشتی درسردخانه ها و استانداردهای سردخانه ها را مهم دانسته و اشاره نمودند که باید ها و نباید های ضروری در یک سردخانه مواد غذایی بایستی اعمال شود و تهیه چک لیست از ایرادات سردخانه ها، به صورت روزانه و هفتگی انجام شود.
لازم به ذکر است فراگیران در روز دوم برگزاری کلاس، از سردخانه پایانه صادراتی زنجان بازدید نمودند.




