رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات استان اردبیل؛

مدیریت علمی، کلید کاهش ضایعات در مرغداری‌ها

۰۴ آذر ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۶ کد : ۶۷۱۹ خبر علمی پژوهشی
تعداد بازدید:۱۵
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات استان اردبیل گفت: اجرای برنامه‌های مدیریتی مناسب در مرغداری‌ها می‌تواند تلفات را تا ۱۲ درصد کاهش دهد.
مدیریت علمی، کلید کاهش ضایعات در مرغداری‌ها

 به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، محمود صحرایی، اظهار داشت: پیشگیری از ضایعات در مرغداری‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در بهینه‌سازی تولید دارد.

 وی خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج تحقیقات ما، استقرار برنامه‌های آموزشی منظم در زمینه تغذیه، بهداشت و رفتار پرندگان، تلفات را تا ۱۲ درصد کاهش داده و یکنواختی گله را بهبود می‌بخشد.

 صحرایی تصریح کرد: تهویه نامناسب موجب بروز مشکلات تنفسی و افزایش تلفات می‌شود که برای حل این مشکل، طراحی سیستم‌های تهویه مکانیزه ضروری است.

 وی با اشاره به اهمیت موضوع تغذیه گفت: خوراک حدود ۷۰ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شود که باید با نیاز پرنده در هر مرحله از رشد تطبیق داده شود.

 رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات اردبیل خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های بیوسکوریتی و آموزش نیروی انسانی از ارکان اساسی کاهش ضایعات است.

 وی در پایان تأکید کرد: با به‌کارگیری اصول علمی مدیریت و فناوری‌های نوین می‌توان میزان ضایعات را به حداقل رساند.
 

کلیدواژه‌ها: ضایعات اردبیل تولید تغذیه


اخبار مرتبط