اخبار موسسه - آرشیو

هیچ پروانه‌ای بدون آزمایش از چرخه تکثیر عبور نمی‌کند
پاسداری از سرمایه ژنتیکی ابریشم ایران زیر عدسی میکروسکوپ

هیچ پروانه‌ای بدون آزمایش از چرخه تکثیر عبور نمی‌کند گالری

پژوهشگران مرکز تحقیقات ابریشم کشور، همزمان با اجرای برنامه‌های سالانه حفظ و احیای ذخایر ژنتیکی کرم ابریشم و تولید تخم نوغان نسل‌های پایه، با انجام آزمایش تخصصی و دقیق «تک‌پروانه‌ای پبرین»، سلامت تک‌تک پروانه‌های مادر را بررسی می‌کنند؛ آزمایشی حساس که نقش تعیین‌کننده‌ای در جلوگیری از انتقال بیماری به نسل‌های آینده و صیانت از سرمایه ارزشمند ژنتیکی کشور دارد.

ادامه مطلب
ظرفیت‌های راهبردی مرکز تحقیقات ابریشم کشور روی میز نماینده مجلس
ابریشم در مسیر حمایت مجلس؛

ظرفیت‌های راهبردی مرکز تحقیقات ابریشم کشور روی میز نماینده مجلس گالری

بار کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس شورای اسلامی، با حضور در مرکز تحقیقات ابریشم کشور، ضمن بازدید و آشنایی با ظرفیت‌ها و دستاوردهای این مجموعه، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های پژوهشی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و بهره‌گیری حداکثری از توان علمی مرکز در مسیر توسعه پایدار صنعت ابریشم تأکید کرد.

ادامه مطلب
تأکید بر هم‌افزایی مراکز، رفع موانع و تبدیل چالش‌ها به فرصت
در بازدید مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در مرکز گیلان از مرکز تحقیقات ابریشم کشور مطرح شد؛

تأکید بر هم‌افزایی مراکز، رفع موانع و تبدیل چالش‌ها به فرصت گالری

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا کریمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در مرکز گیلان، با حضور در مرکز تحقیقات ابریشم کشور، ضمن آشنایی با مأموریت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه، بر تقویت ارتباط میان مراکز، تسهیل امور، پیگیری مشکلات و بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای متخصص تأکید کرد.

ادامه مطلب