به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ حسین جعفری، در هفتمین جشنواره معرفی ارقام گیاهی ضمن اشاره به اهمیت معرفی ارقام جدید در حوزه کشاورزی بیان کرد: در سالهای اخیر، توجه به کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین اولویتها برای مصرفکنندگان، تولیدکنندگان و مدیران بخش کشاورزی در کشور بوده که این امر موجب بهبود کیفیت محصولات و در نهایت، بهبود وضعیت تغذیه و امنیت غذایی کشور شده است.
وی با تاکید بر اهمیت ارتقاء کیفیت و افزایش پروتئین محصولات، به ویژه گندم و جو، افزود: میانگین پروتئین گندمهای تولیدی در کشور از ۱۱.۳ درصد به ۱۲ درصد ارتقا یافته است که این افزایش میتواند تأثیر بسزایی در بهبود تغذیه جامعه داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان تات ضمن اشاره به اهمیت نفوذ ارقام جدید در مزارع و باغات، اظهار کرد: معرفی ارقام جدید گندم و جو در کشور، موجب افزایش عملکرد و کاهش هزینههای تولید برای کشاورزان شده و به آنها کمک میکند تا خود را با تغییرات اقلیمی بهتر تطبیق دهند و مدیریت موثرتری بر تنشهای زیستی داشته باشند.
جعفری افزود: روند افزایشی در کیفیت و عملکرد محصولات کشاورزی، پیامدهای مثبت زیستمحیطی نیز به همراه دارد، به طوری که به کاهش ردپای اکولوژیکی بشر و مصرف بهینه منابع طبیعی کمک میکند.
وی در پایان بر لزوم همکاری و همافزایی مراکز علمی، دانشگاهها، جهاد دانشگاهی و بخش خصوصی برای تسریع در این تحولات مثبت تاکید کرد.
گفتنی است؛ در این مراسم از ۸۹ رقم جدید گیاهی رونمایی شده و از تولیدکنندگان این ارقام تقدیر به عمل آمد، همچنین هفت قرارداد انتقال یافتهها و دانش بذور اصلاح شده با بخش خصوصی منعقد شد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید