• ساعت : ۰۸:۲۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۱۷ 
  • تعداد بازدید : 452
next    /  2 prev
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی:
نفوذ فناوری های هوش مصنوعی در كشاورزی، راهبرد كشاورزی دقیق در امنیت غذایی
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: در ۴۰ سال گذشته، تولیدات بخش کشاورزی کشور بیش از پنج برابر افزایش داشته است که ۷٠ درصد آن، مرهون تلاش ها و دستاوردهای محققان سازمان تات، کشاورزان و معاونت‌های اجرایی در وزارت جهادکشاورزی بوده است.

  به گزارش روابط عمومی سازمان تات، مردی با اشاره به چالش‌های امروز ایران و جهان در بخش کشاورزی، اظهار کرد: تغییر اقلیم، الگوهای آب و هوایی و به دنبال آن الگوی تولید را در آینده تغییر خواهد داد و ما اگر بخواهیم امنیت غذایی پایدار را داشته باشیم، باید الگوهای تولید را با شرایط جدید تطبیق دهیم تا بتوانیم غذای کافی سالم قابل دسترس را برای کشور تامین کنیم.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه داد:  چیزی که امروز به شدت نیاز آن احساس می‌شود، تحلیل و نظریه‌پردازی برای پدیده‌هایی است که در آینده اتفاق می‌افتد و برای انجام این کار، ما نیازمند داده‌های دقیق و تحلیل دقیق داده‌ها و اطلاعات هستیم.
وی با تاکید بر اینکه ما با تحلیل گذشته می‌توانیم آینده را خلق کنیم، اظهار داشت: ما مجبوریم به‌زودی کشاورزی دقیق را عملیاتی کنیم و ضروری است از فناوری‌های مختلف هوش مصنوعی برای تهیه داده‌های دقیق با استفاده از ماهواره‌ها و حسگرها و همچنین از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل در همه مراحل کشاورزی از داشت، کاشت، برداشت و زنجیره تامین ارزش استفاده کنیم.
مردی اضافه کرد: ما در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و سایر مؤسسات سازمان تات، توجه ویژه به این موضوع داریم، به طوری که در حال تاسیس دو پژوهشکده هوش مصنوعی و کلان داده در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هستیم. برای ایجاد این دو پژوهشکده رویکرد متفاوتی را دنبال می‌کنیم و شعاری داریم که می‌گوییم به جای تمایل به گل زدن خیلی علاقه‌مندیم در شادی پس از گل شرکت‌های خصوصی مشارکت کنیم و بر این اساس در حال حاضر بیش از ۵۰ شرکت با پژوهشگاه همکاری می‌کنند.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از راه‌اندازی مرکز نوآوری پژوهشگاه در آینده نزدیک خبر داد و افزود:  در این رویداد تلاش می‌کنیم با  شرکت‌هایی که در زمینه هوش مصنوعی فعال هستند و دارای تولید و ایده هستند، آشنا شویم و از ظرفیت‌های آنها برای ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی استفاده کنیم و اگر لازم است در کشور در بخش‌های سیاستگذاری و یا اجرا تغییرات انجام شود، آنها را پیگیری کنیم.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

6.1.15.0
V6.1.15.0