• ساعت : ۱۲:۲۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ 
  • تعداد بازدید : 575
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی منابع طبیعی استان اردبیل تاکید کرد:
لزوم افزایش هم‌افزایی علمی سازمان تات با دانشگاه‌ها

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی منابع طبیعی استان اردبیل تاکید کرد:
لزوم افزایش هم‌افزایی علمی سازمان تات با دانشگاه‌ها 


رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با اشاره به رتبه و جایگاه علمی کشور افزود: ایران رتبه پانزدهم تولید علم درجهان را داراست و این رتبه بسیار ارزشمند است و نشان دهنده حمایت از پژوهشگران است.
به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل کمال شهبازی در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار با شعار «پژوهش و فناوري، پیشران تولید، بهره‌وری و امنیت غذایی » بر لزوم افزایش هم‌افزایی علمی سازمان تات با دانشگاه‌ها در راستای مرجعیت علمی تاکید کرد.
وی به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری توسعه کشور را در مسیر پژوهش و فناوری عنوان کردند و در این حوزه به مرجعیت علمی تأکید فراوان دارند .
شهبازی با اشاره به رتبه و جایگاه علمی کشور افزودایران رتبه پانزدهم تولید علم درجهان را داراست و این رتبه بسیار ارزشمند است و نشان دهنده حمایت از پژوهشگران است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با بیان اینکه دیپلماسی علمی و دستیابی به مرجعیت علمی یکی از اولویت‌های مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی  دانشگاه و دانشکده‌های کشاورزی، با محوریت سازمان تات سبب خواهد شد در مدت نه چندان طولانی به مرجعیت علمی در عرصه کشاورزی در منطقه تبدیل شویم.
وی با اشاره به شاخص‌های مهم در توسعه کشور افزود: افزایش تفاهم متقابل، کاهش فاصله پژوهشگران در کمرنگ شدن فاصله بین پژوهشگران ما و سایر پژوهشگران از شاخص‌های مهم در توسعه کشور است.
شهبازی با اشاره به اهمیت تحقیق و توسعه، گفت: چنانچه به پژوهشگران و فناوران کشور توجه ویژه‌ای داشته باشیم قطعاً می‌توانیم شاهد رتبه‌های ارزشمندی باشیم.
وی با اشاره به ارقام زراعی ارائه شده در نمایشگاه افزود: از مهمترین شاخص‌های این ارقام می‌توان به پتانسیل عملکرد بالا، کمیت و کیفیت دانه بالا و تحمل به تنش‌های زنده و غیرزنده به ویژه کم آبی اشاره کرد، معرفی ارقام گندم متحمل به کم آبی باعث افزایش بهره‌وری مصرف آب و در نهایت پایداری تولید در شرایط سخت اقلیمی در مزارع گندم خواهد شد.
شهبازی از مراکز پژوهشی و تحقیقاتی به عنوان طلایه داران رشد و توسعه پایدار نام برد و گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، با توجه به رسالت خود نقش به سزایی در انجام تحقیقات کاربردی و بنیادی و معرفی ارقام مهم زراعی جهت توسعه بخش کشاورزی ایفا می‌کند.
 گفتنی است مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در غرفه اختصاصی محصولات زراعی و باغی، گیاهان داروئی و صنعتی جدید، کتب و دستاوردهای جدید علمی و پژوهشی و آموزشی خود در سال جاری را در معرض دید عموم قرار داده است.
همچنین در این نمایشگاه ارقام جدید زراعی گندم، جو، دانه‌های روغنی، گیاهان دارویی، صنعتی و حبوبات که برای کشت در مناطق مختلف استان اردبیل مناسب و سازگار بوده و مراحل تحقیقاتی و مطالعاتی خود را در موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر و موسسه تحقیقات دیم و نیز مراکز تحقیقاتی وابسته به این مؤسسات طی کرده‌اند نمونه‌های آن‌ها به نمایش گذاشته ‌شده است.

کمال شهبازی.jpg

 

6.1.15.0
V6.1.15.0