• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۲/۰۴ 
  • تعداد بازدید : 412
next    /  2 prev
در دیدار سرپرست سازمان شیلات ایران با رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی كشور
پیوند و هم افزایی میان حلقه های تخصصی متناظر در حوزه تحقیق و اجرا شیلات كشور مورد تاكید قرار گرفت

 

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به نقل از روابط عمومی سازمان شيلات ايران، مهندس حسينی سرپرست سازمان شیلات ایران در  ديدار با رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، با اشاره به اهميت تفكر و خرد جمعی، به ضرورت همراهی و هم افزايی حوزه تحقيقات و اجرا در عرصه شیلات تاكيدكرد و طی سخنانی اظهار داشت: تقويت و توسعه بخش تحقيقات در حوزه شیلات، یک ضرورت است و در عين حال نقشه راه و بهره گيری از ظرفيت ها را حوزه تحقيقات بايد ترسيم كند.

وی با اشاره اهمیت مواردی چون: توسعه دريامحور، امنيت آبزی پروری و توليد در حوزه شیلات، بر ضرورت طرح مباحث شيلاتی در وزارت جهاد کشاورزی تاكيد كرد.

مهندس حسينی همچنين به نقش موثر تعامل با بهره برداران اشاره كرد و افزود: به منظور مقابله با عقب ماندگی و گام برداشتن در مسير توسعه بايد ضمن تعامل سازنده و مستمر با توليدكنندگان و بهره برداران، بنحو احسن از آنان حمايت و پشتيباني نماييم. وی راه موفقيت در اين مسير را مديريت دانش و وحدت رويه به منظور رسيدن به وضعيت ثبات برشمرد.

سرپرست سازمان شيلات در ادامه به حوزه تجارت و اهميت استفاده از فن آوری روز و انتقال آن به زيربخش شیلات و ايجاد تعادل در بخش های مختلف اشاره نمود و خاطر نشان كرد: بايستی مشكلات داخلی و آسيب های شناسايی شده به طور منطقی پيگيری و حل و فصل شود.

دكتر محمود بهمنی رئيس موسسه تحقيقات علوم شيلاتی كشور نیز در ادامه این  جلسه اظهار داشت: ما خودمان را شيلاتی می دانيم و با شيلات و بخش اجرا متحد هستيم، دارای 13پژوهشكده هستیم كه هركدام مي توانند به منزله يك پايلوت برای شيلات عمل نماید.

وی با اشاره به نقش سازمان شيلات در حوزه اجرا و توسعه، تصريح كرد: در برنامه تحول بخش كشاورزی، مباحثی مطرح شده كه ما بايد برای تحقق آن به مقام عالی وزارت  كمك كنيم. در حال حاضر  اقليم تغيير پيدا كرده است و روش های صيد نيز تغيير كرده، ولی ما می توانيم صيد و بهره وری آن، كيفيت محصول و ارزش افزوده آن را بالا ببريم.

دكتر بهمنی افزود: جلسات متعدد ما را از بحث های كارشناسی اصلی دور می كند، لذا پيشنهاد می شود در ابتدای كار يك سری از موضوعات را مثل بازسازی ذخاير، صيد، تيلاپيا، ميگو، تخم چشم زده را دسته بندی كنيم و روی آنها وقت بگذاريم. ما همه همسو هستيم و رويكرد ما تحقيقاتی و نگاه همكاران شيلاتی اجرايی است. اما بايد هماهنگ عمل كنيم. دانش، تجربه چراغ راه است اگر شيلات بخواهد موفق باشد اين چراغ را بايد در دست بگيرد و موسسه هم در كنار شماست.

وی در پايان خاطر نشان كرد: موسسه تحقيقات علوم شيلاتی كشور در راستای تامين امنيت غذايی جامعه از پرورش قانونمند تيلاپيا حمايت می كند.

https://www.areeo.ac.ir/_DouranPortal/Album/News/6f34196e-d974-446a-b6c9-72c25ff4cd7e_20220222_144420.png

     

 

6.1.15.0
V6.1.15.0