چهارشنبه, 1 ارديبهشت 1400

• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
  • کد خبر : ۱۴۰۵۲۷
دكتر بازرگان معاون وزیر و رئیس سازمان از ایستگاه تحقیقات كشاورزی لاهیجان (گل و گیاهان زینتی) بازدید كرد

دکتر بازرگان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان (گل و گیاهان زینتی) بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان ، روز دوشنبه 16 فروردین 1400 دکتر بازرگان معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بهمراه  دکتر آزادی مسئول هماهنگی امور مراکز تحقیقاتی، آموزشی و مدیریت ترویج استانها ، دکتر فلاح نصرت آباد رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و تنی چند از  مدیران و مسئولان  از ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان بازدید  کردند.

در این بازدید دکتر پاداشت رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان در خصوص برنامه‌ها و طرح جامع ایستگاه و همچنین طرحهای تحقیقاتی در دست اجرا گزارش مبسوطی را ارائه نمود  و نهایتا"  مقرر گردید  تا  طرحی جامع در قالب طرح های کوچک و فازهای مختلف و قابل سرمایه گذاری  تهیه و تدوین شده  و برای اخذ مجوزهای لازم با سازمان تحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی ، هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شود.

6.0.3.0
    V6.0.3.0