• ساعت : ۲۰:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ 
  • تعداد بازدید : 2075
دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان در بازدید از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران:
تولید و تكثیر عوامل بیولوژیك در راستای كاهش مصرف سموم شیمیایی و تولید محصول سالم ، از موارد مهمی است كه می باید در این مركز  عملیاتی شود

 دکتر خاوازی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به همراه هیاتی از مدیران و مسئولان  سازمان از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران روز سه‌شنبه 26 تیر ماه سال جاری دکتر خاوازی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر بازرگان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری  ، دکتر نجفیان رییس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر، دکتر عصاره رییس موسسه ثبت و گواهی بذر، دکتر ولدان مدیر کل دفتر امور فناوري و دکتر بنانج معاون پژوهشی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور و تعدادی دیگر از مدیران ستادی  و  روسای موسسات تابعه سازمان از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان  تهران بازدید کردند.

دکتر خاوازی طی سخنانی با اشاره به سابقه و قدمت مرکز تحقیقات استان تهران در عرصه تولید و تکثیر بذر و همچنین  پتانسیل‌ها و زیرساخت‌های بسیاری که در این مرکز وجود دارد اظهار داشت : این مرکز می تواند در راستای تولید بذر با همکاری شرکت های دانش بنیان و شرکت های بزرگ تولید کننده بذر ، به یکی از بازار های تولید و فروش بذر  تبدیل شود. 

وی همچنین  با اشاره به فضاهای مناسبی که در مرکز وجود دارد بیان کرد : تولید و تکثیر عوامل بیولوژیک در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و تولید محصول سالم ، از دیگر کارهای مهمی است که می باید در این مرکز  عملیاتی شود.

 دکتر صلاحی اردکانی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران نیز  ضمن عرض خوش آمد به میهمانان و بازدیدکنندگان ، ابتدا به  معرفی پیشینه مرکز پرداخت و سپس سوابق فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی مرکز را تشریح نمود.

بیان نیازهای مرکز در راستای تحقق اهداف پژوهشی ، از دیگر موارد طرح شده در سخنان دکتر صلاحی اردکانی بود و در پایان نیز تاکید نمود که  مرکز آمادگی دارد تا با همکاری اعضای هیات علمی  و محققان مرکز و پشتیبانی سازمان تحقیقات به اهداف مورد نظر دست یابد.

 

6.1.15.0
V6.1.15.0