دکتر معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور بانوان و خانواده از فعالیتهای صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در شیراز بازدید کرد
به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر معصومه ابتکار شامگاه شنبه 15 تیرماه جاری در پنجمین نشست زنان و خانواده در شیراز شرکت کرد و طی سخنانی با اشاره به اهمیت سازمانهای مردم نهاد، اظهار داشت : توجه به سازمان های مردم نهاد به عنوان نهادهای مدنی مستقل و به عنوان سرمایه اجتماعی ایران برای ما در هر زمانی اهمیت بسیار زیادی دارد و مشکلات و موانع تشکل های مدنی باید رفع شود.
دکتر ابتکار تصریح نمود: متاسفانه دولت تهدیداتی برای سازمان های مردم نهاد به وجود آورده است و همچنین در موقعیت هایی باعث شده تا سازمان های مردم نهاد مجبور باشند خودشان را با شرایط روز وفق دهند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده در خصوص مشکلات تشکل ها یاد آور شد: ما باید سعی کنیم تمام مشکلات و موانع را برای تشکل های مدنی برداریم و تشکل های مردم نهاد نیز باید خود را به ثبت برسانند.
وی در خصوص تصمیمات برای سازمان های مردم نهاد در دولت دوازدهم تاکید کرد: در دولت دوازدهم تصمیماتی برای ساماندهی تشکل های مردم نهاد گرفته ایم.
ابتکار در خصوص برگزاری اولین نشست تشکل ها در امور زنان و خانواده یاد آور شد: در اولین نشست بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ شرکت کننده حضور داشتند.
شایان ذکر است که دکتر معصومه ابتکار طی سفر به شیراز ، به همراه مهندس فروغ السادات بنیهاشم مشاور وزیر جهادکشاورزی و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های زنان روستایی و عشایری ، در روز 15 تیرماه از فعالیت های صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری روستای اسماعیل آباد شیراز نیز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، برگزاری نشست و گفتگو با زنان عضو صندوق و بازدید از سایت تولید سبزی در باغچه های خانگی بدون استفاده از سم و کود ، از جمله برنامه های این بازدید بود.
دکتر معصومه ابتکار همچنین از کارگاههای آموزشی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده در شیراز نیز بازدید کرد و نیازسنجی مشارکتی گروههای همکار براساس نیازهای واقعی زنان و خانواده و استخراج برنامه های عمل مشترک منطقه ای بین تشکل های اجتماعی و سازمان های دولتی را از ثمرات و نتایج اجرای این طرح های آموزشی دانست.
وی تاکید کرد: اگر تشکل ها در همه سطوح با هم ارتباط و هم افزایی داشته باشند، تقویت روحیه امید و نشاط اجتماعی را برای جامعه و نسل های آینده به همراه دارد.
بازدید از روند اجرای طرح توانمند سازی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زنان سرپرست خانوار در شیراز از دیگر برنامه های دکتر ابتکار در سفر به شیراز بود. وی در این رابطه اظهار داشت : هدف از اجرای طرح توانمندسازی و خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار، بهبود معیشت و افزایش رفاه بانوان، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و در نهایت اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف و بنگاههای پیشرو است.
وی آموزشهای مهارتی را از مهم ترین ارکان طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانواده برشمرد و گفت: مراکز آموزش فنی و حرفهای به مثابه همکاران اصلی در این طرح بحساب می آیند.
|
روابط عمومی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی
امتیاز : ۰ | مجموع : ۰