دوره آموزشی زراعت شلغم با محوریت افزایش بهره وری و سلامت جامعه
برگزاری دوره آموزشی زراعت شلغم در استان سیستان و بلوچستان
کشت اصولی شلغم؛ راهی برای افزایش بهرهوری و ارتقای سلامت جامعه
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، دوره آموزشی "زراعت شلغم" با محوریت افزایش بهرهوری و سلامت جامعه با تدریس احمد قاسمی عضو هیات علمی و رئیس بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز برگزار شد
در این دوره اهمیت شلغم بهعنوان یک محصول ارزشمند غذایی و نقش آن در تناوب زراعی با غلات مورد تأکید قرار گرفت.
در این دوره آموزشی، ضمن اشاره به اثرات مفید مصرف شلغم بر ارتقای سلامت جامعه، بر نقش آن در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی در تناوب با غلات نیز تأکید شد.
احمد قاسمی در سخنان خود به موضوعات مهمی همچون تاریخ کاشت مناسب، نیازهای تغذیهای، دورههای آبیاری، میزان بذر در هکتار، روشهای کشت و مراقبتهای زراعی پرداخت و شیوههای صحیح برداشت این محصول را نیز تشریح کرد.
وی با بیان اینکه شلغم علاوه بر ارزش غذایی بالا، قابلیت انطباق بالایی با شرایط اقلیمی منطقه دارد، افزود: آموزش اصولی کشت و مدیریت زراعی این محصول میتواند گام موثری در افزایش بهرهوری مزارع و تأمین امنیت غذایی منطقه باشد.
