معرفی چغندر علوفه‌ای به‌عنوان گیاه پاییزه در دوره آموزشی «شاک»

برگزاری دوره آموزشی نکات فنی افزایش عملکرد چغندر علوغه ای در استان سیستان و بلوچستان

دوره آموزشی با تدریس احمد قاسمی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات، ویژه کارشناسان و کشاورزان سیستان برگزار شد.
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۳۶۶
تعداد بازدید:۳۰
در قالب دوره‌ای تخصصی از سوی شبکه آموزش کشاورزی سیستان (شاک)، چغندر علوفه‌ای به‌عنوان یکی از گیاهان پاییزه مناسب برای شرایط اقلیمی استان سیستان و بلوچستان معرفی شد. این دوره با تدریس احمد قاسمی، عضو هیأت علمی و رئیس بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز، با هدف ارتقای سطح دانش فنی کشاورزان برگزار گردید. در این کارگاه، مباحثی همچون ارزش غذایی گیاه، زمان کشت، میزان بذر، تراکم بوته، آبیاری، نیاز کودی، نوع خاک و زمان برداشت به همراه نکات کلیدی برای افزایش عملکرد مطرح شد.
برگزاری  دوره آموزشی نکات فنی  افزایش عملکرد چغندر  علوغه ای در استان سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان شبکه آموزش کشاورزی سیستان (شاک) در یک دوره آموزشی تخصصی، چغندر علوفه‌ای را به عنوان گیاهی پاییزه معرفی و مهم‌ترین توصیه‌های فنی مربوط به کاشت، داشت و برداشت آن را برای کشاورزان استان سیستان و بلوچستان ارائه کرد.

این دوره آموزشی که با تدریس احمد قاسمی عضو هیات علمی و رئیس بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز با هدف ارتقای سطح دانش فنی کشاورزان و افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی برگزار شد، چغندر علوفه‌ای به عنوان یکی از گیاهان پاییزه مناسب برای شرایط اقلیمی استان معرفی گردید.

در این جلسه، کارشناسان و بهره‌برداران با ارزش غذایی این گیاه، زمان مناسب کشت، مقدار بذر مورد نیاز در هکتار، تراکم مطلوب بوته، روش‌های آبیاری، نیاز کودی، نوع خاک مناسب و میزان تولید در واحد سطح آشنا شدند. همچنین زمان برداشت و نکات کلیدی برای دستیابی به عملکرد بالاتر توضیح داده شد.

کلیدواژه‌ها: مناسب سیستان سطح چغندر استان کشاورزان


اخبار مرتبط