تولید بذر سبزی و صیفی در ایستگاه تحقیقاتی فدک مرکز صفی‌آباد؛

گامی به‌سوی خودکفایی بذر سبزی و صیفی

۱۳ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۶ کد : ۱۲۵۱ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۳۶
محقق بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد، از کشت و برداشت موفق ۴ هکتار سبزیجات برگی شامل شوید، گشنیز، جعفری و شنبلیله در ایستگاه تحقیقاتی فدک طی سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد.
گامی به‌سوی خودکفایی بذر سبزی و صیفی

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول، علی‌اکبر صانعی نژاد، محقق بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد، از کشت و برداشت موفق ۴ هکتار سبزیجات برگی شامل شوید، گشنیز، جعفری و شنبلیله در ایستگاه تحقیقاتی فدک طی سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد.

 صانعی نژاد با اشاره به پیشرو بودن مرکز تحقیقات صفی‌آباد در تولید بذر سبزی و صیفی، تأکید کرد: «باتوجه‌به اهمیت این محصولات و سطح زیر کشت بالا در استان خوزستان، تولید بذرهای داخلی می‌تواند از خروج ارز جلوگیری کرده و کشور را به خودکفایی برساند.»

 وی همچنین افزود که توسعه چنین طرح‌هایی نه‌تنها نیاز کشور به واردات بذر را کاهش می‌دهد، بلکه زمینه را برای اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی در منطقه فراهم می‌کند.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

آخرین ویرایش ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

نظر شما :