با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی

برگزاری کلاس "تولید ترشیجات"

۲۵ تیر ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۶ کد : ۸۹۴ اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۲۸
برگزاری کلاس "تولید ترشیجات"

                                                                                                                                                                                                                                                         به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی، کلاس آموزشی «تولید ترشیجات» با تدریس دکتر سردرودیان، مدرس تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی، برگزار شد. 
                                                                                                                                                                                                                                                          دکتر سردرودیان بیان کرد؛ تولید ترشیجات و خیارشور یکی از فرآیندهای جذاب و سودآور در صنایع غذایی است که هم جنبه سنتی دارد و هم قابلیت صنعتی شدن. این محصولات به عنوان چاشنی‌های محبوب در کنار غذاهای ایرانی و بین‌المللی مصرف می‌شوند و بازار مصرف گسترده‌ای دارند.

وی گفت: این صنعت علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی، نقش مهمی در اشتغال‌زایی، کاهش ضایعات و توسعه صادرات دارد. با توجه به مصرف کم آب در فرآیند تولید، تولید ترشیجات و خیارشور گزینه‌ای مناسب برای مناطق کم‌آب نیز محسوب می‌شود.

در نهایت، تنوع طعم، بسته‌بندی جذاب و رعایت استانداردهای بهداشتی از عوامل کلیدی موفقیت در این حوزه هستند. این صنعت می‌تواند با سرمایه‌گذاری مناسب و بازاریابی هوشمند، به یکی از بخش‌های درآمدزا در صنایع غذایی تبدیل شود.

آخرین ویرایش ۲۵ تیر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط